Incendiu la Sânnicoară. O casă s-a făcut scrum

Incendiul a izbucnit pe strada Triajului, din localitatea Sânnicoară, comuna Apahida, și s-a manifestat foarte violent.

Până la sosirea pompierilor, casa a aras în întregime. La fața locului s-au deplasat în prima fază două mașini de pompieri și o autoscară.

La fața locului, casa ardea în continuare, una dintre mașinile de pompieri fiind plecată să se realimenteze cu apă. Vecinii erau agitați că focul care încă arde, și la ora redactării acestei știri, erau panicați că s-ar putea extinde și la casa din imediata apropiere.

Imobilul care a ars era locuit de o familie care îl închiriase în urmă cu câteva luni.

Ce spun pompierii

”Este o intervenție în desfășurare, la fața locului au fost dislocate două autospeciale și o platformă pentru intervenții la înălțimi.  În momentul sosirii pompierilor la fața locului, acoperișul casei ardea în totalitate, iar o încăpere a imobilului cu un nivel era cuprinsă de flăcări. Nu sunt anunțate persoane, rănite până în acest moment, flăcările au fost lichidate se lucrează pentru desfacerea elementelor de construcție care au focare mocnite și pentru stingerea acestora”, susțin cei de la ISU Cluj.

Casa era construită pe structură din lemn, iar înăuntru și în curtea acesteia erau depozitate foarte multe materiale diverse care au favorizat propagare focului și au îngreunat intervenția pompierilor.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la Postul de Poliție Apahida, care au demarat o anchetă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s