Celebrul luptător K1, Ciprian Mariș se însoară. A făcut cea mai frumoasă cerere în căsătorie! VIDEO

Ciprian Mariș a avut una dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie, din ultimii ani. Cunoscut ca un luptător tenace și foarte bine antrenat, Maris, originar din Apahida, a vrut să-și surprindă la maxim viitoarea soție, pe Mădălina, iar pentru asta a pus la punct un scenariu, pe care femeia nu îl va uita niciodată.

În timp ce se afla în trafic, pe Bulevardul Muncii, spre Apahida, Mădălina a fost oprită de un echipaj de poliție. Pusă să deschidă portbagajul pentru a vedea trusa medicală, Mădălina s-a panicat ușor.

În tot acest timp, din spate s-a apropiat iubitul său, luptătorul K1, Ciprian Mariș care a surprins-o cu un frumos aranjament floral și cu celebra întrebare: ”Vrei să fii soția mea?”. Răspunsul a fost un DA, categoric.

Polițiștii care au filmat imaginile le-au transmis celor doi un imens ”La mulți ani” și ”Casă de piatră”.

”Se spune că fiecare om își caută jumătatea în lume.Nu este o misiune ușoară și nu e tocmai domeniul nostru. Din fericire pentru noi, nu poți da în urmărire un hoț de inimi.Întâmplarea face ca vineri, cu ocazia unei acțiuni preventive în trafic, să devenim complici la un moment special.N-au fost multe de spus…..poate doar un sincer ”DA!”, au scris cei de la Poliție.

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, comisarul Mircea Rus a declarat pentru ziardeapahida.ro că a aprobat imediat cererea lui Ciprian Mariș. ”M-a susprins că a venit să ne ceară așa ceva, dar am aprobat solicitarea pe loc. Este de un inedit total și am fost bucuros să acordăm sprijin pentru această cerere”, a declarat comisarul Rus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s