Incredibil! S-au schimbat cifrele. Fati conduce cu 31 de voturi în față.

La închiderea ediției, numărătoarea de la Apahida este de infarct total. După ce voturile de la Pata au venit cu o cifră masivă în favoarea lu Fati, și mai mult, au fost găsite mai multe voturi în urna mobilă de la Dezmir, care nu a fost socotite la prima numărătoare, Fati conduce cu 31 de voturi.

Sursele ziardeapahida.ro mai susțin că au mai fost găsite buletine de vot pentru primarul comunei Apahida, introduse greșit în urnele pentru Consiliul Local Apahia și Consiliul Județean Cluj.

La Dezmir s-au găsit mai multe voturi în urna mobilă care nu au fost numărate la prima numărătoare!

Numărătoarea primelor secții de votare din comuna Apahida arată că noul primar al comunei Apahida este Ligia Pop, candidatul Partidului Național Liberal, la funcția de primar al comunei Apahida.

În satul Sânnicoară, considerat fief al primarului PSD, Grigore Fati, lucrurile nu stau bine pentru acesta.

Conform unor surse din comisia de votare candidatul PNL, Ligia Pop a obținut 427 de voturi, candidatul PSD-Grigore Fati a obținut 378 de voturi, în timp ce candidatul USR, Maria Rodilă a luat 84 de voturi. Candidatul PMP, Călin Păcurar a fost votat de 41 de electori.

La Apahida, la secția 311 situația este una strânsă, Ligia Pop fiind votată de 255 de apahideni, în timp ce Grigore Fati a adunat doar 234 de voturi, diferența fiind de 21 de voturi!

La secția 308 Apahida – Grigore Fati – 354 și Ligia Pop – 306, candidatul PSD fiind clasat pe primul loc, cu 40 de voturi diferență.

La secția de votare 309, Apahida, rezultatele sunt: Ligia Pop – 348, Grigore Fati – 288, Calin Pacurar – 77, Maria Rodila – 77, Rodica Vila 2.

La secția de votare 310 – Apahida, Grigore Fati a câștigat la o diferență de 20 de voturi. D

Fati Grigore 344; Pop Ligia 322; Maria Rodila 91; Calin Paurar 117.

Dacă trendul se confirmă și la celelalte secții de votare din Apahida și Dezmir, noul primar al comunei Apahida este Ligia Pop.

La secția din Dezmir, unde Grigore Fati aștepta să primească un respiro, vestea proastă a venit acum. A pierdut alegerile și la aceasta secție de votare.

Grigore Fati – 322
Ligia Pop – 360

La Pata, după numărătoare voturilor, Grigore Fati a primit 179 de voturi și Ligia Pop, doar 63 de voturi.

Rămâneți cu ziar de Apahida.

Vom reveni cu alte amănunte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s