Guvernul și PNL refuză să majoreze pensiile. Ligia Pop, candidatul PNL Apahida era de față dar nu a zis nimic!

Prezent la Cluj Napoca, premierul României, Ludovic Orban a anunțat că pensiile nu vor fi mărite cu 40 la sută, așa cum a votat Parlamentul României, nici în ruptul capului.

”Nu acceptăm această creştere. Guvernul pe care îl conducem va ataca la Curtea Constituţională această lege. De asemenea, nu vom accepta sub nicio formă aceste majorări fără fundament pentru că nu putem accepta ca destinul României să fie pus între paranteze de nişte iresponsabili care îşi bat joc de România. Toate pârghiile constituţionale şi legale pe care le avem la dispoziţie le vom folosi pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestei aberaţii economice şi care să permită României să îşi continue cursul firesc, cursul normal, spre dezvoltare economică, prin investiţii, prin creşterea competitivităţii economiei româneşti, prin creşterea atractivităţii României faţă de investiţii private, prin dezvoltarea şi modernizarea României”, a spus Orban.

La întâlnire a fost prezentă și candidatul PNL Apahida, Ligia Pop, care era mai degrabă preocupată să se fotografieze cu premieruo Orban. Mai mult, Ligia Pop s-a filmat cu premierul într-un miniclip electoral, în care Ludovic Orban îi îndeamnă pe apahideni să voteze cu PNL, dar a uitat să spună că în comună sunt câteva sute de pensionari cu pensii de mizerie, care abia depășesc suma de 1.000 de lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s