Cum vorbește Ligia Pop când lasă garda jos! ”Dacă noi punem primarul nostru nici unul nu va avea de pierdut”! Înregistrare bombă!

Din câte se pare, liberalii nu au înțeles nimic din lupta românilor împotriva politicienilor de tipul Liviu Dragnea. Când s-au văzut la putere, liberalii au uitat ce le-au promis oamenilor, că vor tăia pensiile speciale sau că nu vor permite PSD-iștilor să intre în PNL, și au început să se comporte fix ca politicienii pe care îi înjurau cu câteva luni înainte.

La o ședință cu liberalii de ”top zero”, cei mai apropiați, Ligia Pop le-a spus acestora să termine cu scandalurile între ei, semn că tensiunea este mare în tabăra liberală. Candidata PNL Apahida a folosit cuvintele genul ”denigrare”, ”atacuri”, ”echipă”, lăsând să se înțeleagă că liberalii se atacă unul pe altul și că nu sunt uniți.

În rest, nicio vorbă despre problemele mari ale apahidenilor care sunt legate de lipsa presiunii la apă potabilă, despre faptul că rețeaua de canalizare funcționează foarte prost sau despre faptul că liberalii au votat blocuri între case.

”Dragi colegi, oficial suntem în campanie electorală. Avem candidatul, comunitar, ales. Mare atenție că s-a început o mare denigrare la adresa noastră. După cum ați văzut în Ziar de Apahida suntem ținta unor atacuri. Sper că nici unul de aici nu este implicat în genul ăsta de atacuri. Dacă eu personal aflu vreodată că vă săpați unul pe altul, se descalifică”, a spus Ligia Pop.

Pentru a-i aduce la un numitor comun și a-i face să tragă la ”căruța” liberală, Ligia Pop a avut și o frază interesantă, din care rezultă că se și vede primăriță, după care le-a promis că toți vor avea de câștigat. ”Dacă noi punem primarul nostru, nici unul nu va avea de pierdut și sper că sunteți conștienți de problema asta și nu mai vreau să pun accentul pe problema asta”, a spus Ligia Pop.

Ligia Pop le-a mai spus celor prezenți că partidul este într-un moment critic, mai ales la Apahida, unde lucrurile nu stau deloc bine pentru liberali.

”Suntem într-un moment critic, fiecare cuvânt care ne iese din gurpă trebuie să îl rumegăm, să fim atenți de zece ori cum se poate interpreta și trebuie să ne cunoaștem interesul, ca echipă. Eu cred că întotdeauna am fost pentru spiritul de echipă, să fim puternici, să fim tari să câștigăm. Nu are rost spiritul ăsta de competiție și de orgoliu pentru că până la urmă fiecare are de câștigat”, a mai spus Pop.

Facem precizarea ca Ziar de Apahida nu are nici un război de dus cu Ligia Pop, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s