Maria Rodilă și echipa USR Plus schimbă direcția în dezvoltarea comunei Apahida. Candidatul USR a zdrobit-pe la dezbatere pe Ligia Pop, candidatul PNL.

De departe cel mai bine pregătit candidat, de pe partea dreapta a eșichierului politic din Apahida, compus din PNL, PMP și USR este Maria Rodilă, candidata USR pentru funcția de primar al comunei Apahida.

La dezbaterea de duminică seara, Maria Rodilă a punctat decisiv de câteva ori, arătându-i Ligiei Pop, care citea de pe foi, că este prost informată și că atunci când vorbește despre proiectul de canalizare, mult trâmbițat de PNL Apahida, o ține cu mare acuratețe pe lângă subiect.

Echipa USR PLUS este formată din oameni deciși să transforme comuna Apahida într-un loc prietenos, atractiv și variat pentru familiile tinere, confortabil și sănătos pentru seniori, un mediu sigur pentru toți locuitorii.

Prioritatea zero o reprezintă asigurarea accesului la servicii de bază (apă, canalizare, drumuri, trotuare) pentru toți locuitorii, bazându-ne pe fonduri europene, naționale și locale.

Membrii echipei sunt:
Ianos Kovacs- este un apahidean de tradiție și un antreprenor local, specializat pe cultura legumelor. Dorința lui este de a pune umărul la dezvoltarea comunei noastre în așa fel, încât dezvoltarea să se realizeze în beneficiul cetățeanului. Fiind tatăl unui mic fotbalist, unul din proiectele sale de suflet este ridicarea bazelor sportive la standardele necesare desfășurării competițiilor de profil.

Daniel Aldea– este un tânăr care a revenit la rădăcini împreună cu familia sa. “M-am alăturat echipei USR pentru a face diferența în viitorul copiilor noștri, aici acasă, nu în alte orașe sau în alte țări. O susțin pe Maria Rodilă pentru că este un om cinstit și onest, dornic să îmbogățească comunitatea noastră cu munca și experiența ei.”

Adrian Grigoruț are 36 de ani este căsătorit și tată a două fete. “Am convingerea că pot aduce disciplina de business, onestitatea cuvântului dat și a strângerii de mână în administrația publică. Lucrând deschis, transparent și orientat pe nevoile cetățeanului putem transformăm Apahida într-o comună europeană.”

Dan Bob- este un tânăr ambițios de 28 de ani, absolvent al Facultăţii de Mecanică din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj – Napoca. “Vreau să aduc un suflu nou comunității noastre. Am și competența și energia să fac lucrurile altfel față de cum le-au făcut cei de până acum.O abordare serioasă si corectă a fiecărui proiect nou în Primărie, astfel încât să începem să schimbăm această comună.”

Corina Pastor– este specialist în atragerea de fonduri europene și în implementarea proiectelor. Este economist ca și formare, expert în realizarea de analize cost- beneficiu și analize financiare. “Idealismul este poate cea mai persistentă caracteristică a mea și cred cu tărie că fiecare putem contribui la o lume cu un context social și economic sustenabil și colaborativ. Îmbrățișez cu entuziasm provocările și îmi doresc să contribui la a crea o comună sustenabilă din punct de vedere social și economic, folosindu-mă de cunoștințele și expertiza dobândită.”

Daniel Fodor – este un tânăr implicat care a înțeles că o viață mai bună pentru tineri și seniori deopotrivă nu se întâmplă de la sine. A înțeles că trebuie muncă, perseverență și educare continuă din partea tuturor și a început cu el. A învătat că democrația se apără și în stradă nu doar pe rețelele de socializare, a învătat că democrația trebuie apărată prin vot dar și prin legi și regulamente, așa că studiază Stiințele Politice la UBB.

Alături de noi sunt nominalizați și Andrei Ratoni, Adrian Popescu, Bogdan Ionuț Pintea, Dan Ovidiu Mureșan, Eugen Pop și Sebastian Pop.

Împreună dorim să creștem calitatea vieții, dorim să asfaltăm drumurile, să remediem problemele de canalizare și alimentare cu apă, să realizăm spații dedicate desfacerii produselor agricole locale, să construim creșe, grădinițe, centre de activități și sport pentru copii și nu în ultimul rând sa conlucrăm cu Dumneavoastră, cetățeni ai comunei
noastre.

Coordonatorul echipei și candidatul USRPlus pentru Primăria comunei Apahida, Maria Rodilă este specialist în atragerea și implementarea proiectelor de infrastructură publică pe fonduri europene și candidează pentru funcția de Primar al Comunei Apahida.

“Am pornit pe un drum care va aduce o schimbare în Apahida, drumul prin care vom construi comuna noastră europeană. Eu pun la bătaie expertiza de mai bine de 10 ani în scrierea de proiecte, managementul și implementarea de proiecte europene de calibru mare. Îmi doresc pentru copii noștri o comună cu trotuare, cu parcuri, creșe, grădinițe, școli, un mal al Someșului amenajat pentru sufletul și încântarea noastră a apahidenilor, un complex medical care să ne asigure îngrijirea primară în siguranță și cu dotări corespunzătoare”.

Sunt posibile toate acestea și voi prin votul vostru le puteți transforma în realitate! Schimbă ritmul, preia controlul, dictează direcția! Ai această putere! Votați informat și documentat în 27 septembrie! Verificați capacitățile și experiența fiecărui candidat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s