Pro România Apahida vrea cât mai mulți consilier locali. Tudor Oros este în fruntea listei la Consiliul Local

Echipa Pro România Apahida a mers ieri printre localnicii din localitatea Apahida, pentru a sta de vorbă cu oamenii și pentru a le asculta problemele.

În fruntea celor de la Pro România Apahida s-a aflat cunoscutul Tudor Oros, actual viceprimar în funcție și un cunoscut întreprinzător pe plan local, cu mai multe afaceri în domeniul alimentației publice și a transportului de marfă. Oros este președinte la Pro România Apahida.

Alături de Oros a fost și Maria Macrea, o localnică din Apahida, care are o funcție important în Pro România Cluj și pe care apahidenii o cunosc și o respectă, dovadă fiind modul cum a fost primită de localnici.

”Iarba verde de acasă… La Apahida aș merge în campanie în fiecare zi, atât de drag mi-e de oamenii de aici. Am fost întâmpinată cu o afecțiune pe care doar părinții mei mi-au arătat-o. M-am bucurat să revăd consăteni după mulți ani, mătușile cu năframă stând pe lavițele de la porți, colegi de școală și prieteni vechi!🤗Aflaseră că voi candida la Consiliul Județean și erau mândri de asta! Mulțumesc echipei Pro România și colegului nostru Tudor Oros pentru reușită”, a spus Maria Macrea.

Viceprimarul Tudor Oros a declarat pentru Ziar de Apahida că a stat de vorbă cu oamenii și că a aflat care sunt problemele lor, iar în următorul mandat de consilier local se va lupta pentru rezolvarea acestora. ”Problemele principale sunt legate de infrastructura de bază, canalizare și presiunea la apă, probleme care nu pot fi rezolvate de Primăria Apahida sau Consiliul Local Apahida, ci de Consiliul Județean Cluj, prin Compania de Apă Someș. Dar chiar și așa voi lupta cu acest gigant al incompetenței, care este Compania de Apă Someș, pentru a mișca lucrurile în sensul dorit de oameni. Apoi mai sunt chestiunea străzilor. Îi pot informa pe apahideni că de săptămâna viitoare se va da drumul la o licitație cu o sumă enormă care va schimba complet fața localității Apahida. Vor fi asfaltate străzile din centrul localității. Pe sate, problemele mari sunt drumurile, dar în acest mandat s-a făcut destul de mult la acest capitol. De la șase kilometri de drumuri asfaltate am ajuns la 48. Iar lucrările vor continua”, a precizat Tudor Oros.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s