PMP propune o echipă competentă pentru Apahida. ”Vom conduce comuna” – președintele PMP Apahida, Călin Păcurar

Partidul Miscarea Populara propune o echipa de consilieri locali în care predomina inginerii, dar se regasesc si economisti, în special din vânzari, administratori de firme, precum si oameni de meserie, fiind asigurata o paleta larga de expertize si o reprezentare profesionala diversificata si echilibrata. 

Caracterul reprezentativ al echipei se regaseste si în profil teritorial, candidatii provenind în principal din Apahida, dar si din Sânnicoara, Dezmir, Corpadea, Pata. Ei sunt uniti de convingerea ca Apahida merita mai mult: merita protectie împotriva imixtiunilor politicianiste din afara comunei, merita fapte, nu simple vorbe, merita ca toti locuitorii sa se bucure cât mai echitabil de roadele administrative ale unui buget generos si acoperitor prin care trebuie sa creasca semnificativ calitatea vietii apahidenilor.

Membrii echipei sunt: Pacurar Calin-Petru, Nacu Viorel, Rus Romulus Miron, Irimias Leon-Florin, Baciu Cristian, Bojan Roxana, Mic Daniel-Alin, Visan Alina Ioana, Florian Alexandru Vlad, Pacurar Florin-Cosmin, Bruchental Cristian-Iustin, Kis Stefan, Buiga Oana, Dumitriu Romeo-Ciprian.

Viorel Nacu – Consilier local 2016-2020, Cristian Baciu – Consilier local 2008-2020

Formula oferita de PMP Apahida are la baza experienta politica si administrativa, ca si consilieri locali, a liderului echipei, Calin Pacurar (lansat si în cursa pentru Primarie), precum si a consilierilor Viorel Nacu si Cristian Baciu. Ei au dat un suflu nou filialei locale a Partidului Miscarea Populara ca reactie la haosul din PNL-ul comunal, unde deciziile se luau sub influenta coroziva externa a politicianului ajuns într-un mandat mare investitor în imobiliare. Pe lânga activitatea din consiliu, toti trei poseda si o bogata experienta în mediul privat.

Vastele îmbunatatiri si extinderi pe care echipa le preconizeaza referitor la reteaua stradala si la celelalte retele edilitare au la baza observatiile facute de dezmireanul Romi Rus, director de-a lungul timpului la importante companii de constructii cu activitati atât în domeniul constructiilor civile si industriale, cât si în cel al antreprizei de drumuri. Domnul Rus îsi pune cunostintele si practica dobândite ca manager în sprijinul echipei si a locuitorilor comunei si reprezinta o garantie a profesionalismului pentru cazurile în care Consiliul local va fi pus sa decida asupra lucrarilor publice necesare.

La bunul mers al activitatii administrative vor contribui si ceilalti consilieri, care, împreuna, pot oferi mai mult comunei si locuitorilor acesteia ca si calitate a vietii, în privinta retelei stradale, a urbanismului, în ceea ce priveste retelele tehnico-edilitare, procesul educativ, în materie de petrecere a timpului liber, salubritate, disciplina si igiena publica.

Consilierii PMP îsi iau veritabile angajamente de a face mai mult pentru apahideni, care sunt satui de simple promisiuni si vorbe. Obligatiile pe care si le asuma în fata alegatorilor se refera la toate necesitatile publice ale unui trai modern, neglijate la nesfârsit în comuna noastra. Starea de indolenta apartine trecutului si trebuie sa dispara.

Votati pentru actiune, votați echipa PMP Apahida!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s