Tovarășul Marc de la Primăria Jucu, proletarul PSD-ist!

Fără să îl întrebe nimeni, tovarășul Aurel Marc, consilier al primarului din Jucu, marele anonim Dorel Pojar, deși nu îi găsim declarația de avere s-a trezit vorbind fără să fie întrebat, despre un eveniment relatat de Ziar de Jucu.

Potrivit scrierii tovarășului Marc de la Primăria Jucu, de parcă omul ar fi la o ședință a fostului Partid Comunist unde se făceau autocritici pe bandă rulantă și puneri în discuții, ”vlǎstarele neo-comuniste din USR-Plus, organizaţia de bazǎ Jucu, ar stârni admiraţia tovarǎşilor înaintaşi, prin vigoarea şi spiritul revoluţiomar pe care le dovedesc în lupta lor pentru combaterea duşmanilor de clasǎ. Şi cum credinţa a fost întotdeauna frontul predilect pe care au combǎtut tovarǎşii, nu se poate ca demnii lor urmaşi sǎ nu urmeze aceaşi cale bǎtǎtoritǎ. Aşa cǎ un prim obiectiv, lesne de înţeles, este alungarea preoţilor, sau îndepǎrtarea acestora din sânul comunitǎţii, pentru cǎ aceştia sunt, nu-i aşa, cei care servesc credinţa, adicǎ ,,opiumul poporului”! Cu alte cuvinte cei care sunt de altă părere decât cea a tovarășului Marc de la Jucu, sunt ”neo comuniști”.

Despre ce este vorba! La ultima ședință de Consiliul Local Jucu, consilierul local Ognean Sorin susține în public că l-a primit în gǎzduire pe preotul satului şi pe soţia sa. Acum, tovarășul Marc de la PSD Jucu, vine și susține că discuția a avut loc într-un cadru privat, adică în sala de ședințe a Consiliului Local Jucu, care este loc public tovarășe.

PS: Greu tovarășe și-a fost și cu casa pe care ai reușit să o termini in 10 ani. Ar merita o punere in discuție.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s