Scandal ca la ușa cortului între liberalii din Apahida! Doar țiganii mai fac așa ceva!

Candidata PNL la Primăria Apahida, Ligia Pop, i-a făcut plângere la Poliție președintelui filialei locale a PNL, Călin Păcurar, după ce acesta ar fi amenințat că o bate, informează stiridecluj.ro.

Ligia Pop a scris în plângerea depusă la Secția 2 Poliție Rurală Apahida că la ultima întâlnire electorală avută la Gara Apahida, în 17 iulie, Păcurar i-ar fi spus că o va lovi, în urma unui schimb de replici. 

Ligia Pop a mai spus în plângere că Păcurar a mai atacat-o în public, spunând despre ea că este ”fripturistă”.

În 17 iulie, a fost o întâlnire care trebuia să fie între colegi s-a transformat într-un teatru de insulte. M-a amenințat că mă bate. Mă insultă de un an și jumătate de când știe că aș putea ajunge candidata PNL la Primăria Apahida. Din 15 august 2019, de când am fost sondată pentru a se vedea notorietatea mea, a început amenințarea și hărțuirea și pe grupurile interne ale partidului și în față. Totul este pe un fond de hărțuire continuată”, a spus Ligia Pop.

Ulterior, după ce a depus plângerea Ligia Pop a sunat ulterior și a spus că și-a retras plângerea de la Poliție. ”Mi-am retras plângerea împotriva domnului Păcurar. Îi dau voie să se comporte cum vrea”, a spus Ligia Pop.

Ulterior, în cursul zilei de azi, Ligia Pop și-a retras plângerea, motivele fiind unele necunoscute. Ligia Pop este candidata PNL pentru funcția de primar la Apahida, în timp ce Călin Păcurar este președintele PNL Apahida.

Scandalul de la benzinărie a avut loc vinerea trecută în prezența a mai multor persoane. Cei care au fost prezenți au declarat că cei doi s-au certat ca niște ”țigani” și nu au ținut cont că se află pe un domeniu public, într-un loc public. Potrivit martorilor, Ligia Pop i-ar fi reproșat lui Clin Păcurar ca face parte din cea mai ”coruptă” familie din Apahida, și că este de o moralitate îndoielnică. ”Ligia Pop a venit la cafeaua de dimineața ca un semn de pace. Nu știu ce și-au zis dar la un moment dat a izbucnit. Striga cât o ținea gura și părea că nu se mai poate controla. Păcurar a stat și a încasat tot ce îi spunea doamna Ligia Pop. I-a spus că este imoral, că are mai multe familii, că provine din cea mai coruptă familie din Apahida. Mi s-a părut rușinos să te legi de familia cuiva. La un moment dat a izbucnit și Călin Păcurar care i-a reproșat că are un comportament nu tocmai normal și i-a spus să îl lase în pace. A fost un scandal imens. Se putea auzi totul din stradă. A fost ca la țigani. Bine că Păcurar și-a păstrat calmul. Asta vă pot confirma. La un moment dat, consilierii locali Cristian Baciu și Viorel Nacu, prezenți acolo, la scandal, au preferat să plece de rușine. Ăștia sunt oamenii care candidează”, a pus un martor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s