Scandalul din cadrul PNL Apahida duce la prima ruptură majoră! “M-am saturat de circ. E vremea să și construim pentru Apahida”

Din primele informații, scandalurile politice din ultima vreme, din cadrul organizației PNL Apahida au dus la o prima ruptura semnificativă.

Actualul viceprimar Tudor Daniel Oros, ales pe listele PNL a anunțat ca va candida pentru un nou mandat de consilier local, din partea Pro România.

Contactat de ziardeapahida.ro, viceprimarul Oros a confirmat informația. “Da, este adevărat. Am plecat de la liberali care au un comportament politic pe care eu nu îl mai înțeleg. Au existat scandaluri imense care au zdruncinat din temelii organizația PNL Apahida și au năruit orice posibilitate de a da un nou primar pentru comună. A fost impus un candidat de la Cluj, ori eu cu acest mod de a face politica nu pot să fiu de acord. Tu ai aici președinte de organizație, organizație solidă dar impui un candidat de la Cluj cu care nimeni nu este de acord și pe care nimeni nu îl va susține”, a spus Oros.

Politicianul local va coagula în jurul lui noua organizație politica Pro România – filiala Apahida. “Voi construit totul pe principii liberale. Voi fi aproape de oamenii din Apahida, de nevoile lor și de necesităților comunei. Vom merge înainte și îi asigur pe apahideni că vor avea ușa deschisă la mine în orice moment”, a mai spus Oros.

La PNL Apahida lucrurile par scăpate total de sub control. Deși există un președinte ales, în persoana lui Călin Păcurar, de la Cluj a fost impus un candidat în persoana lui Ligia Pop, consilier județean și originară din Apahida. Astfel, Calin Păcurar va pleca cu toată echipa la PMP, susțin surse liberale.

One thought on “Scandalul din cadrul PNL Apahida duce la prima ruptură majoră! “M-am saturat de circ. E vremea să și construim pentru Apahida”

  1. Domnul Pacurar a candidat din partea Pdl,apoi din partea Pnl, a pierdut de doua ori. Cat mai vrea sa candideze?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s