Grigore Fati: Voi candida din nou de la PSD!

Am înțeles că ați fost validat candidatul PSD pentru funcția de primar la Apahida! Asta înseamnă că veți candida de la PSD!

Așa este. Joi a avut loc o sedință a Biroului Județean al PSD care a validat mai mulți primari. S-a votat și ca atare voi candidat din partea PSD ca și până acum. Pentru mine nu contează, ca și până acum, partidul de la care candidezi. Contează doar ce ai făcut și ceea vrei să faci în comună. Culoarea politică este mai puțin importantă.

Ați ezitat câteva săptămâni să spuneți din partea cărui partid candidați!

Nu am ezitat. Am avut îndoieli în toamnă, datorită conducerii județene a PSD Cluj de atunci. După ce s-a lămurit cât de cât această problemă, am decis și am și comunicat de altfel, rămânerea mea în PSD. Nu agreez de altfel, și nici nu am agreat traseismul politic. Am fost și voi rămâne la PSD!

S-a zvonit că veți merge la PNL!

Această chestiune s-a discutat în toamna anului trecut în contextul enunțat mai sus, dar am luat decizia de a nu pleca din partid. De altfel, revin și repet cred că dăm prea mare importanță culorii politice a candidaților la diverse funcții mai ales în contextul alegerilor locale, unde este foarte important omul, candidat și votat uninominal ca și președintele. Pe această linie pot să spun că în Apahida, PSD nu a ținut cont de această despărțire a apelor în roșii, galbeni și alte culori, drept dovadă că PSD nu a ezitat să voteze un viceprimar PNL – este vorba despre Tudor Oros, de la PNL Apahida – deși avem majoritate în Consiliul Local și puteam pune un om de-al nostru! Sper ca acesta să fie un semnal și pentru celelalte partide, în așa fel încât să nu politizeze excesiv administrația comunei!

Asta înseamnă că sunteți un om al dialogului!

Am fost întotdeauna un om al dialogului atunci când am avut și cu cine dialoga. Pot să exemplific cu proiecte de hotărâri venite din partea opoziției, pe care am cerut și consilierilor PSD să le voteze. Nu am respins nicio inițiativă din partea opoziției niciodată.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s