Liberalii clujeni îi urează lui Călin Păcurar drum bun la PMP

Decizia PNL Cluj de a o nominaliza pe Ligia Pop ca și candidat al PNL Apahida, la funcția de primar, la alegerile locale, este una definitivă și îi transmit actualului președintelui Călin Păcurar să o susțină, în caz contrar să își vadă de drumul politic.

Un oficial din cadrul Partidului Național Liberal Cluj a declarat pe ziardeapahida.ro că decizia privind-o pe Ligia Pop este una definitivă și nu mai trebuie confirmată de niciun for al partidului. ”În martie, Comitetul de Conducere Județean a decis să mandateze Biroul Politic Județean, ca pe perioada pandemiei, să adopte toate deciziile care privesc partidul. Așa stând lucrurile este, Biroul Politic Județean a decis ca Ligia Pop este candidata PNL pentru funcția de primar la Apahida. Această decizie nu mai trebuie validată de nimeni și este una definitivă”, a explicat un înalt oficial al PNL Cluj.

În urmă cu câteva zile, PNL Apahida a votat o rezoluție prin care l-a desemnat candidat pe Călin Păcurar, actualul președinte al organizației locale, drept candidat la Primăria Apahida.

”Am primit la partid acel document. Sperăm ca domnul Păcurar să înțeleagă faptul că noi am desemnat-o pe Ligia Pop ca și candidat. De aici, este doar treaba domniei sale ce face. Dacă nu o va susține pe Ligia Pop este clar că se va ajunge la soluția politică de a dizolva Biroul Politic Local al PNL Apahida și de a numi alte persoane în funcțiile politice, de președinte, secretar și așa mai departe. Noi îi spunem drum bun la PMP.”, a mai spus liberalul clujean.

Așteptăm să vedem ce va decide Călin Păcurar cu referire la cariera lui politică.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s