Prefectul și șeful Poliției Cluj au venit la Apahida. Au inspectat zona ”închisă”

Împreună cu primarul Grigore Fati, prefectul de Cluj, Mircea Abrudean și șeful Poliției Cluj, comisarul șef Mircea Rus, a inspectat zona din ”triunghiul CFR” din Apahida, unde a apărut un minifocar de infecție cu noul coronavirus.

Măsurile dispuse de primarul Fati au fost pe placul prefectului, care a precizat că oamenii vor trebui să rămână izolați la domiciliul lor, până când vor sosi rezultatele la testarea care a a vut loc în zona respectiv. ”Au fost testate 36 de persoane, care locuiesc în zona respectivă. Așteptăm rezultatele. Avem o colaborare bună că Primăria Apahida”, a spus prefectul.

Din dispoziția primarului, locuitorii din zona respectivă au primit pachete cu alimente de primă necesitate, zahăr, ulei și făină albă și de mălai. ”Le-am dus aceste pachete și vom decide ce se va întâmpla în continuare. Este vorba de 13 familii, adulții fiind angajați la diverse societăți comerciale, oameni de treabă care își văd de viața lor. Acum trebuie să trecem împreună peste această problemă. Am dispus să se facă și dezinsecția străzii respective”, a spus primarul Fati.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s