Primarul din Apahida: ”S-ar putea să avem închisă prima zonă din localitatea Apahida”. Se vorbește despre carantinarea unei zone din localitate!

Informația că în Apahida au apărut alte cazuri de infecție cu coronavirus a fost confirmată și de primarul Grigore Fati.

”Am primit informația oficială, că avem în sat un copilaș de zece luni infectat cu noul coronavirus. Am avut ședință a comitetului local pentru situații de urgență și am analizat cazul. Se va trece la testarea pe scară largă, mă refer aici la un grup de peste 60 de persoane, care locuiesc în zona respectivă și în funcție de rezultate, vom închide zona repectivă”, a spus primarul.

Surse oficiale de la nivel guvernamental au declarat pentru ziardeapahida.ro că în zona respectivă se vor înființa posturi fixe de poliție și jandarmerie, și se vor mări numărul patrulelor. ”Avem în față un posibil caz de extindere în comunitate și de aceea trebuie să luăm toate măsurile care le putem lua”, susțin oficialii.

Femeia de 20 de ani care este infectată, și copilul acesteia de zece luni, la rândul lui, confirmat pozitiv, au venit sâmbătă din localitatea Balda, județul Mureș, unde a fost în vizită la părinți. Ea locuiește în Apahida, alături de concubinul ei, cu care mai are încă un copil de doi ani.

Sâmbăta trecută, femeia a fost adusă din Balda, la Apahida, de un alt localnic din Apahida, care a fost plasat sub observație,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s