Primăria Apahida propunere bombă pentru locuitorii care fac naveta la Cluj!!! Problema transportului în comun trebuie rezolvată!!!

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a declarat, joi, pentru ziardeapahida.ro, că Primăria Apahida studiază problema de a cumpăra două autobuze articulate, cu care va transporta gratuit localnicii care fac naveta la Cluj.

17369887125_6e976e3d4c_c-620x465

”Am primit mai mai multe propuneri din partea cetățenilor și le studiem în prezent. Putem cumpăra un autobuz articulat, cel mult două, cu care vom transporta locuitorii din Apahida, adulți și elevi, până la Aeroport sau până la fosta fabrică IRA și retur. Astfel, am veni în sprijinul locuitorilor care reclamă  aglomerația foarte mare din mijloacele de transport în comun ale CTP, în special la orele dimineții. Nu vrem să facem concurență la CTP, ci doar să suplimentăm capacitatea de transport pe o distanță scurtă”, a declarat primarul Fati.

Între timp, primarul din Apahida a anunțat că a cerut Companiei de Transport Public suplimentarea curselor pe linia M41. ”Am reușit să obținem suplimentarea numărului de curse și de autobuze. Apahidenii ne-au scris la primărie iar noi am acționat în acest sens pe lângă conducerea CTP. A existat joi dimineața o situația critică, pentru care ne cerem scuze, mai mulți locuitori din Sânnicoară și Apahida, nereușind să se urce în mijloacele de transport în comun din cauza aglomerației”, a spus primarul.

Astfel noul orar valabil pentru ruta M41 si M41L din data de 18.03.2019 il afisam spre dumneavoastra .

Pentru M41:
– o cursa suplimentara intre 5:00 – 6:00;
– reașezate plecarile intre 6:25 – 7:00;
o cursa suplimentara dupa 7:00, la 7:08;
– o cursa suplimentara dupa 8:00, la 8:35;
– o cursa suplimentara din Cluj-Napoca la 13:25;
– modificarea plecarii spre Campenesti de la 16:20 la 16:40, la cererea
calatorilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s