Șocant! Celor de la USR le este rușine cu USR. Președintele de la USR Apahida neagă că este la acest partid!

Un important lider din cadrul Uniunii Salvați România (filiala Cluj) a negat categoric că ar fi președintele unei filiale puternice din cadrul organizației USR Cluj, care are ca scop detronarea unui primar greu din PSD la alegerile locale din vara anului 2020.

Experimentul social a vizat cunoașterea liderilor din USR Cluj. Mulți dintre ei sunt nume noi în politica locală și județeană, complet necunoscuți publicului larg. Ceea ce este șocant a fost răspunsul primit, de exemplu, de la liderul USR Apahida, una dintre cele mai mari comune din județul Cluj, zonă unde în utimii trei ani s-a dezvoltat o importantă zonă economică, cu peste 15.000 de angajați. Localitatea Apahida se află la zece kilometri de Cluj Napoca, și este condusă de două mandate de un primar PSD.

Ceea ce este foarte șocant este faptul că liderul USR, pe numele său Cristian Florean, (a doua persoană din dreapta), un dezvoltator IT, a negat pur și simplu că este președinte de organizație USR, iar pe urmă a avut un comportament complet deplasat.

Dialogul următor a avut loc pe facebook. De la început Florean a negat orice apartenență la USR, de parcă acest partid ar fi de ciumați. Pe site-ul USR Cluj, Florean a fost prezentat ca președintele ales de către simpatizanții acestui partid, în funcția de președinte al USR Apahida. De altfel, chiar fotografia salvată pe pagina de internet al USR, a fost ”botezată” USR Apahida. Dialogul a avut loc pe facebook, unde Florean are la avatar o fotografie cu el, cu mesajul ca va vota USR la alegerile europarlamentare. Cu toate evidențele pe masă lui Florean i-a fost rușine de propriul partid, adoptând o atitudine de neînțeles.

Rep: Salut. Ți-ai făcut organizația?

Florean: Salut. De ce organiazație vorbești?

Rep. De cea de la USR. Nu ești la USR Apahida?

Florean: Nu! Rep: Sau nu mai ești?

Florean: Nu am fost în USR.

Rep: Nu stai în Sânnicoară (localitate arondată comunei Apahida – n.n.)?

Florean: Nu.

Rep: Dar unde?

Florean: În Mănăștur (cel mai mare cartier din municipiul Cluj Napoca – n.n.)

Rep: Linkul de la USR… în fotografie, al doilea din dreapta nu ești tu?

Florean: Nu.

 

Câlcând pe bec rău de tot, președintele USR Apahida, culmea acum recunoaște că e chiar el, a dat un interviu în Apahida.ro

Cine este Cristian Florean?

Foarte pe scurt: Căsătorit, familist, creştin, 36 ani, licențiat, master şi antreprenor de IT, pasionat de tehnologie şi în ultimii ani, de inteligenţă artificială (mai ales machine learning). Participant activ la cursurile de dezvoltare profesională. Sunt un mare iubitor al culturii manageriale europene, mai ales al celei olandeze. Urmăresc insistent cursurile şi formarile de cultură managerială, mai ales americane, acestea fiind cele mai uşor accesibile ca şi costuri.

Ce te-a determinat să intri în politică?

Iniţial nu vroiam să intru în politică, fiind antreprenor, însă nemulțumirea mea şi a celor din jur legată de situația politică dezastruoasă de la nivel național generată de guvernarea PSD-ALDE m-au făcut să nu pot să stau indiferent. Implicarea mea o percep ca pe o datorie civică. Astfel în Octombrie 2018 am fost bucuros să particip la ședința de constituire a filialei USR Apahida și am devenit, după votul membrilor fondatori, primul președinte al filialei USR Apahida. Greutatea acelor alegeri o simt şi acum, aşteptările comunităţii pentru noi sunt foarte mari însă vă invit să fiţi alături de noi! Ordonanţa OUG 13 m-a scos prima dată în stradă, iar aici i-am cunoscut pe viitorii colegi din USR. Sutele de mii de români ieşiţi atunci în stradă şi cei ieşiţi la ultimele proteste pentru apărarea statului de drept, a democrației şi a economiei naţionale, îmi dau suficientă energie şi speranţa încât să cred că putem dezvolta comunitatea noastră şi nu trebuie să plec în altă parte pentru a avea condiţiile din Europa civilizată. Apahida poate să evolueze şi trebuie să evolueze! Sunt sigur că societatea noastră va avea o dezvoltare rapidă odată ce vom scăpa de sub moştenirea comunistă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s