Răchișan câștigă cu Partidul Național Liberal. Liberalii din Apahida au comis un mare abuz!

După un proces rapid, care a durat câteva termene, vineri, Tribunalul Cluj a decis că decizia de excludere a consilierului local PNL, Vălean Răchișan, din Sânnicoară, comuna Apahida, a fost una ILEGALĂ. De altfel, practica excluderilor din PNL Apahida a liberalilor incomozi a fost una extinsă și a fost comparată cu o decimare a celor care au avut curaj să spună că lucrurile nu merg foarte bine în PNL Apahida și că este inadmisibil ca cineva care a pierdut alegerile pentru funcția de primar, de trei ori la rând, să mai vrea să candideze și a patra oară, făcând referire la actualul președinte al PNL Apahida, Călin Păcurar. Fostul consilier local a câștigat și daune morale de la cei care l-au exclus ilegal din PNL. ”Am dovedit în justiție că am avut câștig de cauză. Am fost exlus abuziv și ilegal, pe povești, că vezi Doamne că nu m-am implicat suficient în campanie electorală. Ori eu am dovedit cu probe și cu martori că am fost prezent zi de zi în campania electorală a partidului”, a spus Răchișan.

Decizia Tribunalului Cluj poate fi atacată cu apel. Dacă această decizie va rămâne definitivă, Vălean Răchișan se va putea întoarce în Consiliul Local Apahida.

Decizia Tribunalului Cluj: Admite în parte cererea formulată de către reclamantul RACHIŞAN VALEAN, cu domiciliul în sat Sinnicoara, comuna Apahida, str. George Enescu, nr. 17, judetul Cluj în contradictoriu cu pârâţii: Organizatia PNL Apahida cu sediul în Comuna Apahida, str. Eroii Pascu, nr. 105, judetul Cluj, Organizatia PNL Cluj cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor, nr. 2, judetul Cluj, Organizatia PNL cu sediul în Municipiul Bucurejti, sector 1, str. Modrogan, nr. 1 şi în consecinţă: -anulează Decizia nr. 580 din 17.08.2017 emisă de Curtea de Arbitraj a PNL -anulează Hotărârea nr. 7 din 16.01.2017 emisă de Comisia Teritoriale de Arbitraj -anulează Hotarârea nr. 1 din 24.08.2016 emisă de Comisia de Arbitraj Judeteană Cluj; – anulează Decizia nr. 1 din 23.06.2016 emisă de Comitetul de Coordonare Locala al PNL având ca obiect excluderea din rândul membrilor PNL a reclamantului, in calitate de membru PNL Apahida şi consilier local în cadrul Consiliului Local Apahida; – anulează Decizia nr. 1 din 11.06.2016 prin care Biroul Politic Local al PNL Apahida a propus sancţionarea reclamantului cu excluderea din rândul membrilor PNL; – anulează sanctiunea aplicată în mod nelegal de către Comitetul de Coordonare Locală al PNL constând în excluderea acestuia din rândul membrilor PNL; Obligă pârâţii la plata sumei in cuantum de 420 euro echivalent lei la momentul plăţii reprezentând daune morale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s