Accident grav pe Bulevardul Muncii. Opt persoane sunt rănite. Autorul conducea un BMW

În cursul serii de vineri, în jurul orei 21.00, un grav accident de circulație a avut loc pe Bulevardul Muncii, în zona de unde începe centura CUG – Apahida. Opt persoane au fost rănite și trei autoturisme au fost grav avariate.

Potrivit martorilor șoferul unui autoturism care circula cu viteză nu s-a asigura în momentul în care a vrut să schimbe banda de circulație. Polițiștii confirmă acest aspect și susțin că șoferul vinovat ”nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație intrând în coliziune cu autovehicul care a fost proiectat pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul. Patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus Carmen Jucan de la Poliția Cluj.

La fața locului au fost direcționate mai multe ambulanțe de la SMURD și mai multe echipaje de poliție. ”Sunt trei mașini implicate, opt persoane au fost asistate medical, o persoană încarcerată, în stare stabilă, iar din cele 8 persoane asistate, doar 4 au fost transportate la spital. Am intervenit cu 3 autospeciale, 2 ambulanțe SMURD. Au mai participat și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță a Județului Cluj”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s