O fetiță de zece a ani a murit după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Sânnicoară

Cumplitul accident a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7,30, în localitatea Sânnicoară, pe o trecere de pietoni unde, în trecut au avut loc și alte tragedii în care au fost implicați copii sau adulți.

Potrivit unor surse oficiale, fetița de zece ani mergea spre școala din localitate iar la un moment dat s-a angajat în trecerea străzii, prin dreptul unei treceri pentru pietoni. La un moment dat șoferul unei dubițe, care circula dinspre Apahida spre Cluj Napoca, nu a redus viteza și a lovit copilul în plin. Martorii susțin că în urma impactului, fetița a fost izbită cu capul de asfalt și a rămas inertă. Dubița a frânat puternic, la fața locului existând urme de frânare pe o distanță de patru metri.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD care a transportat copilul la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul de Pediatrie din Cluj Napoca, în stare critică. În ciuda eforturilor medicilor clujeni, fetița a decedat.

Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal pe numele șoferului vinovat pentru ucidere din culpă. ”Șoferul nu a consumat alcool și a declarat că nu a văzut pietonul care era angajat în trecerea străzii. Facem anchetă să vedem ce s-a întâmplat exact. Acolo, la trecerea de pietoni, dintre strada 1 Mai din Sânnicoară și Drumul Național 1C trebuie făcut ceva. E foarte grav ce se petrece și mai grav este că nici o autoritate nu ia măsuri”, spune un șef din Poliția Cluj.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s