Fiul mai mic al președintelui Trump a fost la Cluj. Elicopterul trimis de români s-a defectat

Barron Trump, fiul de 11 ani al președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a ajuns marți la Cluj Napoca, venind de la Munchen, mergând spre o destinație necunoscută, a precizat ziardecluj.ro.

Republican National Convention: Day Four

Ziardeapahida.ro a aflat că Barron Trump a coborât din avionul de linie cu care a venit de la Munchen, fiind însoțit de patru gărzi de corp de la US Secret Services și un ofițer de la FBI.

Momentul sosirii pe Aeroportul din Cluj Napoca a fost însoțit de un incident care a fost catalogat de ofițerii de la US Secret Services, ca fiind foarte grav. Din această cauză a fost cerut sprijin suplimentar din partea forțelor speciale ale SRI.

Sursele ziardeapahida.ro susțin că elicopterul trimis de România, cu care fiul președintelui Statelor Unite ar fi trebuit să își continue călătoria s-a defectat, la scurt timp după ce a aterizat. Defectul a constat într-o defectare a unor senzori de la bordul elicopterului. Sursele noastre susțin faptul că autoritățile române au intrat în ”vrie” și au adus foarte repede un echipaj de mecanici de la Târgu Mureș, care a reparat aparatul de zbor.

Timp de trei ore, cât a durat reparația, Barron Trump a fost pus să aștepte în salonul oficial de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca. Perimetrul Aeroportului a fost păzit non stop de forțele speciale.

Ziardeapahida.ro a aflat că Barron Trump s-a deplasat spre o celebră localitate din județul Brașov, unde participă la un eveniment destinat tinerilor. Din motive de securitate, numele exact al localității nu îl vom putea face public.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s