Și în Florești vor fi relocați romii de la Pata Rât. Vezi unde s-au cumpărat 11 apartamente

Deși primarul din Florești, Horea Șulea declara că nu a semnat nicio autorizație pentru construirea de case pentru țiganii de la Pata Rât, care vor fi relocați în diferite localități, realitatea este cu totul alta.

strada stejului floresti
strada Stejarului 26, Florești
Ziardeapahida.ro publică în episodul de azi, lista completă cu proprietățile achiziționate în localitatea Florești, de Asociația Metropolitană, din care fac parte municipiul Cluj Napoca și comunele limitrofe.

La ședința din luna martie 2016, reprezentanții comunelor membre ale Asociației Metropolitane și cei din Cluj Napoca, au decis să acceseze fonduri din Norvegia, în total peste patru milioane de euro, pentru construcția de case și cumpărarea de apartamente pentru țiganii de la Pata Rât, care vor fi relocați.

Adunarea Generală a Asociației Metropolitane a decis ca președintele acesteia, Zoli Corăian, să cumpere în condiții de maximă anonimitate, proprietăți imobiliare, terenuri și apartamente. După ce la Apahida au cumpărat mai multe terenuri, unde deja se construiesc două locuințe multiple, cu 18 apartamente, la Florești au fost cumpărate 11 apartamente, care sunt situate în diferite blocuri din localitate.

Ziardeapahida.ro a aflat unde sunt aceste apartamente și le va publica în prezentul articol. În edițiile următoare veți putea citi unde sunt situate apartamentele din Cluj Napoca și proprietățile imobiliare din Apahida.

Apartamentele vor fi închiriate cu suma de 100 de lei și vor fi complet utilate, astfel încât beneficiarii să se poate muta în ele. Romii săraci de la Pata Rât vor fi mutați până la finalul lunii iulie.

FLOREȘTI
* Strada Stejarului 26, et. 1, ap 15
* Strada Stejarului – apartament separat
* Strada Stejarului – apartament separat
* Strada Urușagului 30, et. 1, ap. 11
* Strada Urușagului 30 – apartament separat
* Strada Florilor 312, sc. 1, et. 1, ap.8
* Strada Șesul de Sus, 69, sc. 1, etaj retras, ap. 13
* Strada Tineretului, nr. 34 C, parter, ap. 1.
* Strada Tineretului 34 E, parter, ap. 1
* Apartament Florești
* Strada Urușagului 20, sc. 2, et. 3, ap. 13

One thought on “Și în Florești vor fi relocați romii de la Pata Rât. Vezi unde s-au cumpărat 11 apartamente

  1. Asa ceva este de neimaginat….mi-e rusine cu tara in care trăiesc. Nu va este rusine sa faceti case la tigani?Am 28 de ani si debea acum m-am incumetat sa imi cumpăr un apartament deoarece nici nu am avut bani si nici curaj…..spun asta pentru ca traiesc intr-o tara in care nu imi permit nici sa merg la dentist dar sa imi cumpăr casa. Am terminat o facultate, am facut masterat si lucrez intr-un domeniu total diferit si sunt platita foarte putin peste minimul de economie. NU , nu imi permit sa cumpăr o casa decat daca ma indatorez pe viata bancilor.Aveti idee ce inseamna asta, noi fraierii, oamenii de rand muncim pt tigani sau pt voi ca nu mai inteleg nimic. Noi cei care muncim si nu furam, platim taxe si impozite lunar de ce beneficiem, domnilor primari ?…mi-e scarba de ce se întâmplă si de ce aveti de gand sa faceți. Noua cine ce ne da? Un sut in fund….sa plecam din tara, saraci oamenii….de culoare care fura si cersesc zilnic si daca le ceri sa mature un trotuar pt 5 lei, iti spun “ti-ai gasit prostul”‘ sa ramana ei in tara așa? ca defapt asta e Romania…de oameni ca ei e condusa. Mai lipseste doar sa le ducem lunar si bani acasa ca saraci sufera de diferite boli si nu pot sa munceasca, sunt asa saraci ….SARACII. RUSINE sa va fie ca va bateti joc de noi

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s