Accident grav la Apahida. Un Tico a ajuns cu roțile în sus

Un șofer de 20 de ani, din Arad, care s-a crezut pilot de formula 1, a provocat un grav accident de circulație, care s-a produs la intersecția dintre DN 1 C cu drumul județean care asigură legătura cu localitatea Cojocna.

Potrivit martorilor, tânărul de 20 de ani, din Arad, conducea un Daewoo Tico, care circula cu viteză foarte mare. La un moment dat în zona trecerii de pietoni, de la intersecția sus menționată, un alt alt autoturism, un Peugeot, condus de o femeie, a redus viteza pentru a putea vira la stânga, spre Cojocna. ”Din spate a venit cel cu Tico care a tras de volan stânga, pentru a evita o coliziune din spate, cu Peugeot-ul. După asta mașina s-a răsturnat în în mijlocul intersecției”, a spus un martor.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, condus de celebrul comisar șef Sorin Rus, de la Serviciul Poliției Rutiere, care a cercetat accidentul. ”Un tânăr de 21de ani din Arad, care circula pe DN 1C, înspre Cluj Napoca, pe fondul vitezei excesive a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care a încetinit pentru a vira la stânga, spre Cojocna. În urma impactului, Tico s-a răsturnat. Șoferul de 21 de ani a fost rănit”, susține IPJ Cluj.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s