Campionul mondial Ciprian Mariş, din Apahida, a fost făcut TKo, la Braşov

O luptă pentru centura RFX care, aparent, nu ar fi trebuit să îi pună probleme campionului mondial Ciprian Mariş, s-a sfârşit rău pentru acesta.

Unii dintre spectatorii luptei în cuşcă, care s-a desfăşurat la Braşov, sub egida Galelor RFX, susţin că a arbitrul a ţinut cu adversarul, în timp ce alţii, susţin contrariul, şi anume că, luptătorul Bogdan Barbu a fost mai bun.

Filmul video postat de organizatori arată un Ciprian Mariş, uşor timorat, şi aflat mereu în defensivă şi un Bogdan Barbu, în poziţia unui “pitbull”, mereu agresiv şi în atac.

La un moment dat, în urma unui astfeld e atac, Ciprian Mariş a primit un pumn în figură, după ce în prealabil şi-a lovit adversarul cu un genunchi în zona capului. În urma acestei lovituri primite, Mariş s-a dezechilibrat şi a căzut, moment în care adversarul a continuat cu loviturile. Arbitrului meciului a oprit partida şi i-a oferit victoria lui Bogdan Barbu.

Ciprian Mariş se antrează la un club de renume din Danemarca. În momentul în care vom reuşi să îl contactăm pe Ciprian Mariş, vom publica şi punctul lui de vedere.

Adversarul lui, din gala de la Braşov, Bogdan Barbu se antrenează la Cluj, la Centrul de Arte Marţiale Tengu. “Sportivul TENGU-BPT Bogdan Barbu a castigat printr-un TKO spectaculos meciul pentru centura categoriei 61,5kg RXF MMA, dupa o evolutie încântătoare în unul din cele mai încinse meciuri ale galei! Barbu a aplicat strict şi cu răbdare strategia de a-şi pune în valoare loviturile de braţ, care şi-au atins adversarul cu viteză şi precizie ridicată, poftă de victorie concretizându-se într-un knockout tehnic în finalul primei runde”, au scris pe pagina lor de facebook cei de la Tengu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s