Accident grav la Corpadea! Doi tineri, dintre care unul din Apahida, sunt în stare gravă. Mașina s-a înfipt ca racheta într-un stâlp

Un BMW care circula cu viteză mare, din direcția Căian spre Apahida s-a izbit violent de un gard al unei case din Corpadea.

În mașină se aflau doi tineri, șoferul de 26 de ani, din Geaca, și aun altul de 19 ani, originar din Apahida.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.15, și a provocat importante pagube materiale. La ieșire din Corpadea, spre Apahida, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul BMW-ului care circula cu viteză foarte mare. Mașina scăpată de sub control s-a înfipt pur și simplu în gardul unei case de pe marginea drumului.

”Conform primelor informaţii, un tânăr, de 26 ani, din comuna Geaca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN16, dinspre Mociu spre Apahida, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă şi cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a şoferului şi a unui tânăr, de 19 ani, din Apahida, care au fost transportaţi la unitatea medicală pentru îngrjiri de specialitate”, susțin oficiali de la IPJ Cluj.

Foto: Mircea Miron

2 thoughts on “Accident grav la Corpadea! Doi tineri, dintre care unul din Apahida, sunt în stare gravă. Mașina s-a înfipt ca racheta într-un stâlp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s