CPL Concordia a conectat cu întârziere localitatea Apahida la reţeaua de gaze. Miercuri, apahidenii nu au avut gaze naturale

Furnizorul de gaze naturale CPL Concordia, care prestează acest serviciu pentru localitatea Apahida, întârzie nepermis să conecteze magistrala de gaze deconectată miercuri la ora 9.00.

concordia

Inițial, CPL Concordia a anunțat că va sista furnizarea gazelor naturale pentru intervalul 9 – 16. Sistarea serviciului de gaze naturale a fost făcută pe un obscur site de presă și la fiecare casă sau scară de bloc cum ar fi fost normal. Așa se face că mulți apahideni s-au trezit fără gaze naturale, în imposibilitatea de găti. Pe lângă asta, centralele de apartament au rămas deconectate iar în locuințe se instalează frigul.

La Serviciul de Reclamații și Petiții a CPL Concordia, un funcționar al acestei companii a anunțat că întreruperea furnizării de gaze naturale mai durează deoarece în prezent se ”armează conducta”.

CPL Concordia atrage atenția:

În vederea preîntâmpinării unor accidente tehnice în perioada menționată, vă rugăm să luați următoarele măsuri:

– Se vor închide toate robinetele aferente aparatelor de utilizare a gazelor naturale;

– La reluarea furnizării gazelor naturale, dacă robinetul a rămas deschis, înainte de aprinderea focului, acesta se închide și se ventilează bine încăperea.

Aprinderea focului se face numai după aerisirea completă a încăperii și doar în prezența personalului societății CPL Concordia Filiala Cluj România; În cazul in care simțiți miros specific de gaz, vă rugăm sa contactați dispeceratul CPL Concordia la TelVerde: 0800 800 417.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s