Scandal în Parcul de la Biserica Ortodoxă din Apahida! Un copil de opt ani a fost bătut de un bătrân recalcitrant

Un scandal în urma căruia un copil de opt ani a fost rănit la cap, a avut loc în zona parcului modernizat în urmă cu doi ani, la Biserica Ortodoxă din Apahida.

mama-din-apahida

Scandalul a pornit de la faptul că minorul, alături de alți prieteni au jucat fotbal, iar la un moment dat mai multe pietricele proiectate de un șut puternic tras de copil, au ajuns pe pantofii agresorului, informează Gazeta de Cluj.

Copilul care se numește Alin a povestit că a fost lovit cu capul de un gard după care a leșinat. „Era miercuri, pe la ora cinci după-masa şi mama trebuia să vină la mine, să mă ia şi să mergem acasă. Eu jucam fotbal cu prietenii mei din parc şi la un moment dat, în timpul jocului am pus o „frână” cu crampoanele şi câteva pietricele au zburat în piciorul unui om care stătea pe o bancă şi se uita la noi. Atâta a fost de ajuns, că nenea acela m-a şi luat de gât – în faţa tuturor, lovindu-mă apoi cu capul de un gard – până ce aproape am leşinat. Îmi tot zicea, în timp ce mă loveşte că mă aruncă într-un şanţ plin cu apă, nămol şi broaşte, aflat lângă parc. Auzind asta, mi-am revenit puţin şi am luat-o repede la fugă, iar el după mine. Am avut mare noroc pentru că nu m-a prins, astfel că am ajuns la o vecină de-a noastră şi m-am adăpostit la ea”, a spus Alin, citat de Gazeta de Cluj.

Mama copilului a relatat că a mers să îl întrebe pe agresorul ce a avut cu copilul ei dar că acesta a fost la fel de recalcitrant și a devenit agresiv, având intenția de a o ataca.

În urma acestui incident a intervenit un echipaj de poliție și un altul de la Serviciul de Ambulanță Cluj.

Copilul agresat a fost dus de mama lui la Institutul de Medicină Legală Cluj unde a fost consultat de medicii legiști. Certificatul medico legal este necesar la dosarul penal care a fost deschis la Postul de Poliție Apahida.

Foto: Gazeta de Cluj

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s