Accident grav la Someșeni! Autoritățile sunt indiferente până când se va produce o tragedie în intersecția ”morții”

În această dimineață, circulația pe relația Cluj Napoca – Apahida a fost îngreunată din cauza unui accident grav care s-a produs la intersecția străzii Traian Vuia cu strada Căpitan George Ignat.

Potrivit martorilor, un autoturism Logan, care a virat la stânga, spre strada Căpitan George Ignat a fost lovit în plin de un alt autoturism. ”Pe cel cu Logan-ul l-au lăsat sa intre dar mașina care venea de pe banda întâi, din direcția Apahida, spre Cluj Napoca, nu a văzut intenția de a vira și a intrat în plin”, spune un martor.

La fața locului, a ajuns de urgență un echipaj al Poliției Rutiere Cluj Napoca care au făcut cercetarea la fața locului urmând să stabilească șoferul vinovat pentru producerea acestui accident.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, o femeie a fost lovită la cap, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Cluj.

Locuitorii din zona respectivă susțin că aproape zilnic se întâmplă accidente grave, toate după același tipar. Șoferii care circulă dinspre Cluj Napoca spre Apahida, virează la stânga pe strada Căpitan George Ignat, pentru a ajunge pe centura Cluj – Apahida. ”În timp ce șoferii care circulă pe banda doi, spre Cluj Napoca le permit celorlalți șoferi să intre pe strada George Ignat, ceilalți de pe banda întâi intră în plin în cei care virează la stânga. Ar trebui montat un semafor acolo sau să fie interzis accesul la stânga spre strada George Ignat”, a mai spus martorul.

2 thoughts on “Accident grav la Someșeni! Autoritățile sunt indiferente până când se va produce o tragedie în intersecția ”morții”

  1. Un semafor ar fi indicat nu interzis cei care vin de la gradinita o sa faca ocolul pământului ??? Sunt semafoare la toate străduțele puneti si aici unul….nu ar strica….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s