Aveți grijă! Nu lăsați ușile deschise! O apahideancă a fost atacată în propria casă

Un incident deosebit de grav a fost rezolvat de polițiștii din Apahida, cu maximă prioritate. Un tânăr de 14 ani, Marin Lingurar, a fost reținut, iar mai apoi arestat, sub acuzațiile de violare de domiciliu și alte violențe.

hot_botosaninecenzurat_ro_98718000

Potrivit polițiștilor din Cluj Napoca, Marin Lingurar, de 14 ani, din Apahida a intrat într-o locuință care avea ușa de la intrare deschisă, pentru a fura bunuri. După ce a intrat, proprietarul, o femeie de 33 de ani s-a trezit nas în nas cu micul hoț. ”La data de 21 februarie a.c., cel în cauză ar fi intrat fără drept în locuinţa unei femei, de 33 de ani, din Apahida, pe care ar fi agresat-o, ulterior părăsind imobilul în grabă, fără a sustrage bunuri. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute de Codul penal”, susține IPJ Cluj.

Marin Lingurar este cunoscut în evidențele Poliției Cluj, după ce a comis mai multe infracțiuni grave, toate având același obiect, intrare fără drept în diverse locuințe de unde fură bunuri de valoare.

Tânărul infractor a fost arestat de către Judecătoria Cluj Napoca, care a emis o sentință de arestate pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s