Accident grav la Apahida. Drumul spre Mociu devine un drum al morții

Un grav accident de circulație, al treilea, doar în ultimele două săptămâni, a avut loc pe drumul național 1C, pe secțiunea de drum cuprinsă între Apahida și Corpadea.

Potrivit știridecluj.ro, trei autoturisme au fost grav avariate și mai multe persoane au fost rănite.

Polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere Cluj susțin că accidentul s-a produs din cauza unui șofer de 20 de ani care a efectuat o depășire neregulamentară într-o curbă. ”Sunt tot felul de teribiliști care nu cunosc zona și care fac depășiri neregulamentare, mai ales în curbe. Așa s-au petrecut toate accidentele grave în ultima vreme pe acest drum”, spune unul dintre șefii SPR Cluj.

Ziardeapahida.ro a scris despre un alt accident, petrecut la indigo, care a avut loc în urmă cu câteva zile, tot în apropiere de Corpadea.

Oficial, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, originară din Apahida, susține că: ”un tânăr, de 20 de ani, din Cluj-Napoca, care circula înspre Reghin, a intrat într-o depășire la ieșire din localitatea Apahida, iar în momentul în care a încercat sa reintre pe banda sa de circulație a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus și care a fost proiectat în afara părții carosabile. De asemenea, un alt autoturism care circula din sens opus a fost acroșat de autovehiculul condus de tânăr”, a spus Carmen Jucan.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 20 de ani și a altor doi pasageri din același autovehicul. De asemenea, conducătoarea autoturismului care a fost proiectat în afara părții carosabile și o pasageră în același vehicul au fost rănite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s