Angajatul benzinăriei din Apahida a furat 5.000 de lei ca să joace la păcănele. A fost prins de patron care s-a ales cu nasul spart

Scandal mare la benzinăria West Gas Oil din Apahida, comună unde mai nou polițiștii nu își fac treaba în mod corespunzător.

Proprietarul benzinăriei de la intrarea din Apahida a fost bătut violent de către propriu angajat, care și-a băgat mâna în sertarul casei de marcat, de unde a furat o sumă mai mult decât generoasă, și anume 5.000 de lei, informează Gazeta de Cluj.

alexandru-oltean

Alexandru Oltean s-a ales cu nasul rupt și ochii vineți după ce și-a prins angajatul că furase din banii încasați în cursul nopții. Proprietarul benzinăriei spune că angajatul său ”manevra” softul de la pompele de combustibili astfel încât acestea arătau o valoare mult mai mică a vânzărilor decât era în realitate. Când a fost prins, Daniel C, angajatul benzinăriei a trecut la fapte și și-a bătut patronul de a ajuns la spital.

“Dimineața, pe la 7.40 am verificat consola care înregistrează indexul de pompă, de pe care se face seara monetarul, iar pe casa de marcat trebuia să apară clar de tot câtă benzină sau motorină s-a livrat. Ei, bine, acest individ, Daniel C., a umblat în sistem – avea pontul de la “specialiştii” în astfel de hoţii – şi susţinea sus şi tare că e adevărat cât vinde el, însă eu i-am demonstrat cum a furat şi am propus pe loc să facem inventarul. Atunci, în momentul acela omul, pur şi simplu, s-a inflamat: mi-a ars un pumn în spate şi până să mă dezmeticesc a început să-mi care pumni şi în zona feţei, năucindu-mă complet. Am chemat ambulanţa, în timp ce o angajată, biata de ea, ţipa, şocată de cele întâmplate.  Ajuns la U.P.U. Cluj-Napoca medicii, după ce mi-au acordat primul ajutor m-au transferat la Clinica de Chirurgie Maxilo-facială, unde mi-au descoperit faţa făcută praf de către individ”, a declarat patronal benzinăriei.

Patronul Alexandru Oltean s-a confruntat cu aceleași problem cu care se confruntă și alți patroni din Apahida, și anume a calității angajaților care nu se gândesc decât cum să fure mai mult. Angajatul de la benzinărie era un împătimit al jocurilor de noroc și al păcănelelor, mai spune patronal Alexandru Oltean. “Din păcate, am aflat acest lucru mult prea târziu, de la angajaţi, după ce mi-a lăsat o gaură de cincizeci de milioane de lei vechi, numai la prima strigare … Până ieri, individul era de o slugărnicie ieşită din comun, îl auzeam numai cu “să trăiţi, şefu`” şi-mi tot cerea bani în avans, iar eu, de milă că are fetiţa în îngrijire i-am tot oferit. Inclusiv în seara precedentă îmi ceruse zece milioane, dar nu i-am dat fiindcă nu făcusem încasări de la celelalte benzinării. Pe deasupra tot acum am aflat de la angajaţi că insul – pe lângă faptul că e total dependent de jocurile de noroc, îşi poartă fetiţa prin sălile respective, arătându-i minunăţiile de acolo. De asemenea, mi s-a spus că şi-a bătut în repetate rânduri soţia, care l-a părăsit mutându-se la Satu-Mare, iar când s-a întors la Apahida, la insistenţele lui, ca să se împace, a mai bătut-o o dată, inclusiv pe soacră”.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s