Bătăușii din Mărăști sunt căutați de Poliție! Imagini clare cu agresorul. Dacă îl cunoașteți sunați la 112! VIDEO

După ce l-a băgat în spital, în comă, pe un bărbat de 53 de ani, agresorul continuă să fie liber. Fără remușcarea gestului său, tânărul nu a avut curajul să se autodenunțe sau se intereseze de starea victimei.

img_1353

Potrivit polițiștilor, în data de 27 octombrie, în Piața Mărăști, doi tineri și o tânără au intrat într-un conflict spontan cu bărbatul de 53 de ani. Bărbatul le-ar fi tras atenția că tinerii vorbesc vulgar iar pentru acest lucru a fost împins de agresor, a dat cu capul de beton și a rămas inconștient. În prezent, victima se află la spital, în stare de comă.

Polițiștii clujeni au continuat ancheta și au obținut alte imagini, mult mai clare cu agresorul. Acesta coboară dintr-un autobuz, în Piața Mărăști, în timp ce vorbește la telefon. Ulterior, el se întâlnește cu ceilalți doi amici, după care are loc agresiunea.

Polițiștii cer sprijinul populației cu privire la identitatea făptașului.

2 thoughts on “Bătăușii din Mărăști sunt căutați de Poliție! Imagini clare cu agresorul. Dacă îl cunoașteți sunați la 112! VIDEO

  1. Dar nu doar a dat cu capul, a fost batut bine….aceasta au declarat-o medicii de la upu. Handicapatii aceia nu s-au multumit ca era inconstient ci i-au mai sat cateva suturi in cap.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s