La Apahida, stațiile de autobuz sunt de pe vremea comunismului dar Primăria cumpără un NĂVOD

În timp ce marile investiții promise de primarul comunei Apahida, Grigore Fati, în timpul campaniei electorale, întârzie să apară, o mare investiție a fost aprobată de consilierii locali. Această investiție nu se referă nici la modernizarea stațiilor de autobuz și nici la înființarea unei piețe moderne de legume sau construirea de străzi sau rețele de canalizare, ci la cumpărarea unui năvod.

Astfel, consilierii locali au aprobat alocarea de bani de la bugetul local pentru cumpărarea unui năvod în valoare totală de 22.000 de lei, adică peste 5.000 de euro.

Să nu vă închipuiți că năvodul este unul oarecare. Năvodul care va fi cumpărat de Primăria Apahida, va avea o lungime de 400 de metri.

Consilierii locali din Apahida au fost chemați să voteze un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de investiții prin aprobarea unei cheltuieli legate de cumpărarea unui năvod. În referatul de necesitate, întocmit de un angajat al Primăriei Apahida se arată că năvodul este necesar pentru ”pescuit din lacurile populate, pește cu care se populează lacurile nepopulate. Această cheltuială să fie inclusă la investiții 2016 și costă aproximativ 22.000 de lei, inclusiv TVA„.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s