Un bărbat de 37 de ani din Corpadea a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Incidentul a avut loc, vineri după amiaza, când bărbatul s-a întors de la câmp. Acesta conducea un tractor și a alunecat într-o râpă adâncă. În cădere, tractorul s-a rostogolit de mai multe ori, șoferul murind din cauza rănilor grave pe care le-a suferit.

corpadea

Mama bărbatului s-a alarmat în momentul în care acesta nu a ajuns acasă de la muncile câmpului. I-a rugat pe mai mulți prieteni ai fiului ei să meargă să îl caute. ”L-au căutat toată noaptea și l-au găsit la patru dimineața, undeva la marginea satului”, spune un bărbat.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul. Cel mai probabil, un moment de neatenție a condus la această tragedie. Zona în care a avut loc accidentul este una departe de orice casă.

La fața locului au ajuns de urgență un echipaj SMURD pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor medical, dar medicii nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul. Sătenii din Corpadea s-au mobilizat și i-au ajutat pe polițiști să transporte cadavrul bărbatului, cu o căruță, până la mașina de la Medicină Legală.

Pompierii de la ISU susțin că drumul agricol pe care circula tractorul condus de bărbatul din Corpadea, era alunecos și plin cu apă, deoarece toată ziua de vinei a plouat abundent.

Bărbatul se numește Dorel, are o fetiță, în Corpadea fiind cunoscut după numele ”Dorel Rikonel”.

foto/video: ziarulclujean.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s