Accident grav la Corpadea! Un șmecher din Mureș a intrat pe contrasens VIDEO

În această seară, pe raza localității Corpadea, comuna Apahida, a avut loc un grav accident de circulație. Potrivit informațiilor oficiale, șoferul unui autoturism, înmatriculat în județul Mureș, s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini, iar la un moment dat, aflându-se pe contrasens a intrat frontal într-un autoturism, care circula regulamentar dinspre Corpadea spre Apahida.

”În jurul orei 17.30, un bărbat din județul Mureș, care conducea un autoturism pe DN 16, ar fi intrat în depășirea unor autovehicule. Astfel, a intrat cu un autovehicul condus din direcția opusă, respectiv înspre Cluj Napoca, de către un bărbat din Vaida Cămăraș”, susțin surse oficiale din Poliția Cluj.

În urma impactului dintre cele două mașini bărbatul din Vaida Cămăraș și un alt pasager care se afla în mașina condusă de acesta au fost răniți.

La fața locului au ajuns de urgență două ambulanțe de la SMURD și două autospeciale de intervenție de la ISU Cluj, una de descarcerare și alta specializată în intervenții de prim ajutor. Polițiștii au ajuns și ei la fața locului și au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate la fața locului.

Martorii susțin că șoferul din Mureș avea viteză foarte mare și a depășit fără să se asigure și fără să țină cont că în zonă este o curbă la dreapta, cu vizibilitate redusă. ”Cel cu mașina care venea dinspre Corpadea spre Cluj nu a avut timp să aibă nicio reacție pentru că s-a trezit în față cu mașina de Mureș, care era pe contrasens”, a spus un martor.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale importante, cele două autoturisme fiind cu ”daună totală”, dar și cu rănirea a două persoane.

 

video: ziarulclujean.ro

 

One thought on “Accident grav la Corpadea! Un șmecher din Mureș a intrat pe contrasens VIDEO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s