Accident grav la Jucu. DN 1 este blocat. Un TIR a fost la un pas să facă un prăpăd

Marți seara, în jurul orei 20.30, la Jucu, în zona Parcului Industrial Tetarom 3, a avut loc un grav accident de circulație, soldat cu importante pagube materiale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Din primele informații rezultă că un autoturism Logan, condus de o femeie, a fost depășit de un alt autoturism, care circula cu viteză foarte mare. De frică, șoferiță a tras de volan la dreapta și a frânat, fără să fie atentă că din spate, pe banda de urgență, transformată de șoferi într-o improprie bandă unu, circula un autotren încărcat cu 20 de tone de marfă. Martorii susțin că TIR-ul a lovit cu putere Logan-ul din spate, rotindu-l de câteva ori pe asfalt. ”Șoferul de pe TIR a frânat cât a putut de tare. Pe șosea se vede o urmă de frânare lungă de 80 de metri. În traiectoria urmată, TIR-ul a lovit un autoturism Golf, înmatriculat în Brașov, care a ajuns pe jumătate într-un șanț. Apoi, TIR-ul s-a oprit de-a curmezișul drumului, blocând toată circulația”, a declarat un angajat de la drumurile naționale.

Autoturismul LOGAN a rămas fără portbagaj, în urma impactului cu TIR-ul.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de la ISU Cluj și de la SMURD, care au acordat primul ajutor medical persoanelor rănite ușor.

Cu toate că accidentul a fost anunțat în jurul orei 20.30, abia după o oră, la ora 21.35, un echipaj de la Poliția Rutieră Cluj. În tot acest timp, Drumul Național 1 a fost blocat de autotrenul care s-a oprit de-a curmezișul șoselei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s