Penny va construi un magazin la Apahida. Actele pentru obținerea autorizației de construire au fost depuse. Dacă Primăria se va grăbi cu autorizația de construire, magazinul ar putea fi funcțional până la Crăciun

Consilierul local PNL, Viorel Nacu a precizat pe pagina sa de facebook că Penny Market a depus, în data de 5 august 2016,  la sediul Primăriei Apahida, documentația privind obținerea autorizației de construire pentru viitorul megamagazin.

13962499_1054696671314275_8204117210381814717_n

Nacu a precizat că a primit din partea cetățenilor mai multe întrebări legate de viitorul Penny Market și că, ulterior, i-a scris managerului de expansiune al Penny.

Răspunsul primit de consilierul PNL îl puteți citi mai jos. Acesta confirmă faptul că Penny va construi magazinul mult dorit de apahideni. Acum cartea se află pe masa primarului Grigore Fati.
” Buna ziua stimate domn,
Va contactez in urma e.mail-ului dumneavoastra in calitate de reprezentant al REWE Romania – Penny Market.
Confirmam corectitudinea informatiilor pe care le detineti si anume ca suntem interesati de deschiderea unui magazin Penny Market in loc. Apahida, in calitate de proprietari ai terenului respectiv, S.C. BUILD ROMINVEST S.R.L. este fostul proprietar al terenului.

Ca si calendar, vineri 5.08.2016 s-a depus spre aprobare la Urbanism Primaria Apahida documentatia de autorizare a magazinului si a sensului giratoriu, urmand ca imediat ce obtinem autorizatiile necesare sa demaram lucrarile de constructie. Deschiderea magazinului este prevazuta pentru 2016, cel mai probabil lunile noiembrie-decembrie.

Cu stima / Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Victor Nan
Project Manager Expansiune”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s