Primarul din Apahida promite distracție maximă la Zilele comunei. Pentru asta a băgat mâna adânc în punga cu bani. Antonia cap de afiș!

În acest an, zilele comunei Apahida se vor derula în data de 20 și 21 august. Regula consacrată deja este ca festivalul, la care participă toți apahidenii, să se desfășoare în primul week-end după marea sărbătoare de Sfânta Maria.

La a treia ediție, primarul Grigore Fati promite o petrecere cum nu a mai fost, drept pentru care a invitat artiști unul și unul. Primarul Fati nu s-a uitat la bani și a dat dispoziție ca pe scena sărbătorii să fie invitați artiști pentru toate gusturile.

12509762_1055553737800209_4936794755068971720_n

Vedeta cea mai importantă care va cânta la Zilele comunei Apahida este Antonia, a cărui prestație muzicală va dura 40 de minute. Pe lângă vedeta care trăiește cu celebrul Alex Velea, pe scenă vor mai urca Mike Diamondz, care va cânta 45 de minute, Alexandru Ungureanu – 45 de minute, Serena – 45 de minute. Potrivit unor informații oficiale prestația celor patru artiști va costa bugetul Primăriei Apahida aproximativ 9.000 de euro. Primarul Fati s-a asigurat că artiștii vor fi odihniți în momentul susținerii recitalului, iar pentru asta a fost de acord ca pe numele acestora să fie închiriate camere la cele mai mai importante hoteluri din Cluj Napoca.

Pentru ziua de duminică, apahidenii vor putea urmări un spectacol cu muzică populară, de zile mari, unde, vedete vor fi inegalabilii Traian Ilea și Valeria Codorean. Cu a lor piese, arhicunoscute ”Pușcă și cureaua lată” sau ”La tăți ni-i greu”, artiștii promit că vor fi la înălțime. Onorariul lor este unul mai modest, și abia dacă ajunge la 6.000 de lei. Traian Ilea a fost de acord să cânte și la zilele satului Dezmir, care vor fi organizate în data de 27 august. Primarul Fati vrea astfel să le mulțumească sătenilor din Dezmir că l-au votat masiv, aproximativ 500 din cei 600 de alegători votând pentru el, la alegerile locale.

Pe lista interpreților de muzică populară care vor mai cânta la Apahida se mai află și celebrul Florin Bota, a cărui prestație va costa bugetul comunei peste 4.000 de lei.

Și cum spectacolele nu se puteau desfășura pe asfaltul din curtea școlii, Primăria Apahida a încheiat un contract cu o firmă de specialitate din Cluj, care se va ocupa și de partea de sonorizare, prețul fiind de aproximativ 19.000 de lei.

Pe lângă toate aceste, zilele comunei vor fi o mare sărbătoare unde participanții vor putea mânca gratare și mici și vor putea bea bere.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s