Tânăr din Apahida trimis în judecată de procurorii clujeni după ce a abuzat sexual o fetiţă de 13 ani

Robert N. are 21 de ani şi este din Apahida şi a fost trimis în judecată de procurorii clujeni la finalul lunii trecute. Procurorii clujeni susţin că tânărul a întreţinut relaţii sexuale, de mai multe ori, cu o minoră în vârstă de 13 ani. În urma anchetei, procurorii au ajuns la concluzia că fetiţa, elevă în clasa a şaptea, este colega de clasă cu sora celui care a fost trimis în judecată. “Agresorul i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale cu el iar ea, deşi nu are discernământ, a fost în cele din urmă de acord”, spune o sursp apropiată anchetei.

Dacă va fi găsit vinovat de judecători, Robert N. riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Totul a ieşit la iveală la finalul lunii februarie, atunci când mama fetiţei de 13 ani a aflat de abuzul sexual la care a fost supusă fiica ei şi a depus plângere penală.

Eleva de 13 ani a povestit că prima dată a fost abuzată de Robert N., tânărul de 21 de ani, chiar în casa acestuia. “Sora lui mi-e colegă de clasă, bună prietenă şi obişnuiam să o vizitez, adeseori. La finalul anului trecut, înainte de Crăciun m-am dus la ea acasă, însă n-am putut să vorbim fiindcă dormea într-o alt cameră. Atunci Robert, fratele ei, m-a rugat să o aştept până se trezeşte şi a început să-mi facă curte, insistent, pipăindu-mă şi zicându-mi că vrea să facă dragoste cu mine. Până la urmă am zis: bine.  Şi faptul acela s-a întâmplat: m-a dezvirginat chiar acolo, în casa lui, în timp ce  sora lui dormea în camera alăturată”, a povestit tânăra, pentru săptămânalul de investigaţii din Cluj, Gazeta de Cluj.

Al doilea act sexual cu un minor a fost comis în data de 13 februarie. Tânăra a povestit și cum s-a petrecut acest episod. ”În urmă cu o lună şi ceva, pe la sfârşitul lui ianuarie veneam acasă, cu autobuzul, de la Cluj. Era noapte deja. După ce am ajuns în sat, ne-am dat împreună jos din autobuz. A început din nou să se dea pe lângă mine, să-mi spună cuvinte frumoase, să mă linguşească şi apoi  mi-a propus de o sută de ori să facem din nou chestia aia, ce-am făcut-o la el acasă.  Am şovăit, n-am ştiut ce să fac… Până la urmă am cedat insistenţelor lui şi ne-am dus într-un loc părăsit, într-o moară veche, unde nu era foarte frig. Acolo, m-a avut în picioare. După ce a terminat, am mai povestit puţin şi apoi m-a condus până acasă. De atunci nu am mai făcut dragoste împreună”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s