Accident la Sânnicoară. Un șofer inconștient a depășit pe linie continuă și a ajuns într-un gard

Duminică după amiaza, în jurul orei 18.45, la Sânnicoară, comuna Apahida, a avut loc un accident de circulație, care, din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale.

La intersecția străzii 1 Mai și Drumul Național 1C, un autoturism Skoda s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini care s-a oprit în spatele unui alt autoturism care semnaliza că virează la stânga. ”Mașina galbenă a depășit coloana de mașini și nu a văzut momentul în care autoturismul care era oprit regulamentar pentru a vira la stânga a pornit de pe loc. În acel moment, șoferul mașinii galbene a încercat să evite un impact direct și a ajuns în gardul unei case din apropierea intersecției. Șoferul mașinii galbene nici nu a ținut cont că în zonă este o trecere de pietoni. Un inconștient”, a declarat un martor.

Oficialii Poliției Cluj au precizat că accidentul s-a datorat unei depășiri neregulamentare. ”Un conducător auto ar fi efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care efectua un viraj la stânga, spre strada 1 Mai, Ulterior coliziunii, autoturismul care era în depășire a fost proiectat în gardul unui imobil din  zonă”, un oficial al Poliției Cluj.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s