Primarul Fati a fost tras pe linie moartă de propriul partid. Nu mai este vicepreședinte al PSD Cluj

După ce a ”mișcat” în formație, comentând decizia liderului PSD, Liviu Dragnea, de a-l numi ca președinte interimar al PSD Cluj, pe istoricul Horea Nasra, președintele PSD Apahida, Grigore Fati, a fost debarcat din poziția de conducere pe care o deținea în PSD Cluj, și anume cea de vicepreședinte.
fati ceas
Fati a obținut cu PSD Apahida, organizație unde este președinte, rezultate foarte bune la alegerile locale, zece consilieri locali și funcția de primar, dar asta nu a fost suficient în ochii liderilor de la centru. În urmă cu câteva zile, șeful PSD România, Liviu Dragnea l-a ”debarcat” pe președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, din cauza rezultatelor proaste pe care le-a avut partidul la nivelul județului. Printre puținii care au avut curajul să ia atitudine în favoarea lui Lăpușan, a fost Grigore Fati, care a criticat deschis la postul de radio Realitatea FM Cluj, numirea lui Nasra, susținând că i se pare nepotrivit pentru a prelua funcția de șef la județ, deoarece el a fost membru a organizației municipale, care a reușit să obțină un usturător eșec la alegerile locale.

Dincolo de această tevatură, Fati a susținut grupul de ”puciști” care au mers la București, în frunte ce deputatul Cornel Itu și cu primarul din Chinteni, Lucia Suciu, susținători deschiși ai lui Remus Lăăpușan, și au încercat să discute cu Liviu Dragnea, dar fără succes, deoarece președintele PSD nu i-a primit, ba mai mult i-a acuzat deschis că sunt doar niște ”puciști” care vor să destabilizeze partidul.

Rezultatul supărării lui Dragnea a venit joi, când a fost anunțată noua compoziție a Biroului Politic Județean a PSD Cluj, unde Grigore Fati nu se mai regăsește. Înainte a fost vicepreședinte al PSD Cluj, iar după ce a comentat în front s-a trezit scos din ”teren” și pus să joace pe margine.

Noul președinte al PSD Cluj le-a transmis celor care comentează de pe tușă și un mesaj indirect. ”În Biroul Politic au fost numiți oameni tineri. Au mai fost numiți primarii de municipii și un primar de comună. Cei care și-ar fi dorit să intre și nu au intrat poate nu îndeplinesc criterii de ordin moral. Sunt multe chestiuni care trebuiesc luate în seamă”, a spus președintele PSD Cluj, Horia Nasra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s