O femeie din Sânnicoară a ajuns cu mașina într-un șanț și a fost la un pas de moarte

Un accident mai rar întâlnit a avut loc duminică seara, în localitatea Sânnicoară, din comuna Apahida. În localitatea respectivă au fost construite foarte multe șanțuri și rigole foarte adânci care pun în pericol viața trecătorilor și a conducătorilor auto.

Așa s-a întâmplat și în cursul zilei de duminică. Mai mulți martori susțin faptul că un autoturism de culoare închisă s-a răsturnat într-o astfel de rigolă și că șoferul a fost la un pas de moarte. ”La volan era o doamnă. A condus mașina iar la un moment dat, poate a vrut să evite un animal sau o pasăre a tras dreapta de volan și a ajuns cu mașina în rigola adâncă de un metru. Din cauza impactului doamna și-a pierdut cunoștința, cred că s-a lovit la cap, și a ajuns de pe scaunul șoferului, cu capul în locul unde stau picioarele pasagerului din dreapta față. În șanțul respectiv apa avea un metru adâncime și a intrat foarte repede în mașină. Norul femeii a fost că au sărit foarte repede familia consilierului PSD, Ioan Bob, din Sânnicoară și alți vecini”, spune un martor.

Oamenii povestesc că șoferița a fost scoasă cu greu din zona unde a ajuns și că exista riscul a se îneca. Din primele informații, șoferul a fost transportat la spital cu contuzii în zona capului.

Polițiștii din Apahida au demarat o anchetă pentru a stabili clar ce s-a întâmplat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s