Trei eleve de la Școala din Apahida au obținut rezultate foarte bune la examenul de capacitate. Vezi tabelul cu mediile obținute de elevii din Apahida

După ce s-au afișat notele la examenul național de capacitate, în urma căruia se face admiterea în liceu, elevii de la Liceul Ștefan Pascu din Apahida au reușit să aducă un plus de prestigiu școlii din Apahida.

Deși există multe voci care susțin că la Apahida nu se face școală la un nivel performant, realitatea este cu totul alta. Astfel, în urma afișării rezultatelor la examenul de capacitate, două eleve au luat note peste nouă, ceea ce înseamnă că pot intra la licee de prestigiu din Cluj Napoca.

Nota cea mai mare la examenul de capacitate a fost obținută de eleva Ariana Cozma. Eleva a fost notată la matematică cu nota 9.45 iar la la limba și literatura română, cu nota 9.20. Ziar de Apahida o felicită pe Ariana Cozma.

Alte două eleve care au reușit o performanță foarte bună au fost Iulia Lurci și Teodora Tothăzan. Amândouă au obținut media 9.10, la examenul de capacitate. Cele două eleve care a absolvit clasa a 8-a la școala din Apahida, au fost obținut note foarte bune la examenul de limba română și matematică.

O frumoasă prestație a avut și elevul Cătălin Prodan, care a avut media 7.52 dar și eleva Ioana Anamaria Țăgean care a avut media de 8.65.

Sunt și destui elevi care s-au împiedicat la ”matematică” și au luat note mici la examen. Acest semn este că la Școala din Apahida, matematică, fie nu se predă la un nivel înțeles de toți elevii, fie nu sunt organizate meditații cu elevii pentru a-i ajuta să obțină note mai bune.

Ziardeapahida.ro prezintă lista cu elevii de la Liceul Ștefan Pascu din Apahida și mediile obținute la examenul de capacitate.

One thought on “Trei eleve de la Școala din Apahida au obținut rezultate foarte bune la examenul de capacitate. Vezi tabelul cu mediile obținute de elevii din Apahida

  1. La Apahida nu se face școală la un nivel performant?
    Trei dintre elevii care au sustinut examenul de capacitate au avut meditatori la matematica, printre ei fiind printre cei mentionati in articol.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s