Un nuc de pe strada Decebal a fost vinovat pentru pana de curent din Apahida!

În ultimele 24 de ore, locuitorii mai multor blocuri de pe străzile Republicii și Parcului din Apahida au rămas fără energie electrică. Prima întrerupere a fost duminică seara de la ora 21 la ora 00.40 iar a doua, de luni dimineața de la ora 9.00 până la ora 15.00.

Reprezentanții Electrica Distribuție susțin că ei nu au nicio vină și că echipamentele lor sunt de în stare de perfectă de funcționare și că devină sunt proprietarii de case, care au pomi fructiferi, care au crescut în voie și nu au mai fost toaletați.

nuci

Unul dintre directorii Electrica Distribuție susține că cele două pene de curent s-au datorat unui nuc, care a crescut haotic, în poarta unei case situată în Apahida, pe strada Decebal 35. „Problemele sunt provocate de vegetația crescută în rețeaua aeriană de transport a energiei electrice. A fost o echipă de la Electrica în locul unde conductorul de curent, adică linia de transport, a fost ruptă, și vă pot spune că acolo este un nuc. Furtuna puternică a rupt crengile de la nuc și s-au atins conductorii între ei și a provocat un scurt circuit. Așa s-a ars siguranța la transformator iar până la înlocuirea siguranței consumatorii au rămas nealimentați”, a spus unul dintre directorii de la Electrica Distribuție.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s