Încă un pas spre noul supermarket din Apahida va fi făcut joi, în Consiliul Local

Într-o ședință de urgență a Consiliului Local Apahida, care se va desfășura miercuri, consilierii locali sunt chemați să voteze aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu și a regulamentului de urbanism aferent construirii supermarketului din zona Postului de Control, de la intersecția dintre DN 1C cu DN 1F din Apahida.

Acest proiect se mai referă și la aprobarea de drumuri de acces spre noul supermarket precum și construirea noului sens giratoriu. Aprobarea hotărârii de consiliul local deschide calea dreaptă spre obținerea autorizației de construire și începerea lucrărilor.

În zona unde se va construi noul supermarket, de mai bine de câteva luni au fost efectuate lucrări de săpături cu caracter arheologic. Pentru moment lucrările sunt oprite din cauza cei care vor realiza investiția așteaptă mai multe avize de la autorități, între care și autorizația de construire dar și avizul de descărcare arheologică.

Pe locul unde va fi construit noul supermarket, a fost amplasat un panou prin care cetățenii din Apahida sunt chemați să depună observații în legătura cu noua investiție. Aceste observații pot fi trimise pe adresa Primăriei Apahida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s