Dragoste cu năbădăi și incendierea unei mașini de 20.000 de euro. Polițiștii nu au prea mulți suspecți

Noi amănunte, inedite, ies la iveală din ancheta făcută de polițiștii clujeni în legătură cu incendierea unei dubițe Ford, pe strada Decebal din Apahida.

În cursul săptămânii trecute, în toiul nopții de miercuri spre joi, persoane necunoscute au incendiat o dubiță marca Ford, parcată pe strada Decebal din Apahida. Din primele date ale anchetei, polițiștii au declarat pentru ziardeapahida.ro că proprietarul mașinii, un anume N.I., crede că persoana care a incendiat mașina este fosta concubină.

IMG_9643
Polițiștii care se ocupă de dosar susțin că această variantă este în continuare luată în calcul dar că, între timp s-au conturat și alte ipoteze de lucru. ”În primul rând, proprietarul real al mașinii este D. I, fratele bărbatului care apare în acte. Din primele date, D. I. este o persoană care are anumite probleme de comportament și care în trecut a amenințat că își va autoincendia mașinile luate în leasing, dacă reprezentanții acestei companii vor veni după ele”, spune un polițist.

Dincolo de acest aspect, ziardeapahida.ro a aflat că D.I. a avut o relație de concubinaj cu o femeie care locuiește într-o altă comună vecină, și că aceasta l-a părăsit acum patru săptămâni. În perioada scursă de la momentul separării, D.I. a avut mai multe tentative nereușite de a se împăca cu fosta concubină. Ultima încercare s-a soldat cu întocmirea de către polițiștii din Apahida, a unui dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, a unui autoturism pe drumurile publice.

Cu câteva zile înainte de incendierea dubiței Ford, D.I. a fost în localitatea Jucu, unde a consumat băuturi alcoolice, decepționat de refuzul fostei concubine de a se întoarce la el. La întoarcerea spre Apahida, D.I. a folosit drumul comunal care leagă cele două localități. La volanul unui jeep, D.I. a derapat într-un șanț, în apropierea barierei de pe strada Tudor Vladimirescu din Apahida. Ulterior, la fața locului a venit un polițist din Apahida care locuiește în zona respectivă, care, după ce a constatat că mașina era condusă de o persoană în stare de ebrietate și-a chemat colegii.

Ziardeapahida.ro a stat de vorbă cu fosta concubină a lui D.I. a cărui nume nu va fi fîcut public din motive lesne de înțeles. ”Am stat cinci ani împreună și ne-am despărțit acum o lună. Acum îmi tot trimite mesaje să ne împăcăm. Nu este adevărat că eu i-am incendiat mașina. Nu aveam de ce să mă răzbun pe el, deoarece eu am fost cea care l-a părăsit. Când ne-am despărțit, mi-a spus, și am martori, că de aia s-a comportat cu mine urât că el are pe alta. Acum, îmi tot trimite mesaje să ne împăcăm dar eu nu mă mai întorc. Are datorii mari la diferite persoane, inclusiv la frații lui”, ne-a declarat femeia.

Fosta concubină confirmă, la rândul ei, varianta polițiștilor clujeni și spune că l-a auzit pe D.I. că a spus că nu va preda mașinile la firma de leasing și că mai bine le dă foc. ”Are două mașini luate în leasing. Un jeep și dubița Ford, care a ars săptămâna trecută. Eu știam că la dubiță nu mai are datorii. La jeep, în schimb, am auzit că ar mai avea datorii de vreo 50.000 de lei. Nu știu cine i-a dat foc la mașina, dar un singur lucru este cert: nu eu”, a mai spus femeia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s