Dragostea pentru naționala României l-a dus de la Apahida la Paris

Unul dintre cei mai înfocați suporteri ai echipei naționale a României, care a plecat la Paris, pentru a fi alături de tricolori, este Raul Astalus, administratorul unor blocuri din Apahida. Bărbatul spune că Apahida a devenit a doua sa casă, deoarece lucrează aici, se bucură alături de locuitorii de aici și are foarte mulți prieteni. ”Ajung la Cluj doar seara târziu. Restul timpului mi-l petrec la Apahida”, a spus Astalus.

Bărbatul este mare fan al echipei de fotbal Universitatea Cluj și un mare suporter al echipei naționale. Pentru a fi alături de tricolori, Astalus a zburat la Paris, unde a asistat la meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal dintre Franța și România. ”Mi-am luat câteva zile libere și am plecat la Paris. Am dus steagul României cu emblema lui U, peste tot, pe Tour Eiffel, la Catedrala Notre Dames,la Arcul de Triumf, la Louvres sau pe Stat de France. Peste tot am văzut mii de suporteri ai echipei naționale. A fost foarte emoționant momentul în care din pieptul a mii de români s-a auzit pe stadion Deșteaptă-te române”, povestește Raul Astalus.

Legat de marea lui pasiune, Universitatea Cluj, administratorul a zeci de blocuri din Apahida, spune că și-ar dori ca echipa să fie preluată de un finanțator credibil și puternic care să o poată duce în prima ligă a fotbalului Românesc. ”Acum un an jucam finala din Cupa României, la București, iar acum riscăm să ajungem în divizia C. Este totul foarte trist. În onoarea echipei U Cluj am dus steagul la Paris, și l-am afișat peste tot”, a mai scris bărbatul.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s