Zona Triunghi CFR din Apahida a fost ”sărită” de la pietruire. Primarul Fati promite intervenția de urgență

Locuitorii din zona Triunghiului CFR, din Apahida, susțin că străzile au rămas nepietruite după lucrările de canalizare care au avut loc în zona respectivă.

Oamenii susțin că în zonă au fost efectuate lucrări de introducere a rețelei de canalizare, și că firma care s-a construit acest obiectiv nu a mai adus strada la starea inițială. ”Cerem să se pietruiască și străzile din această zonă. La fiecare ploaie străzile devin impracticabile”, spune o femeie care locuiește în zona respectivă.

Un alt locuitori, Alina Vișan susține că muncitorii care au lucrat la rețeaua de canalizare și-au bătut mai mult joc de lucrare și au uitat de calitate. ”Peste conducta de canalizare au aruncat tot ce au scos din șanț cu ocazia lucrărilor de excavare. În loc să pună un pat de nisip așa cum se face în toată lumea au aruncat bucăți de beton sau pământ”.

Primăria Apahida, prin primarul Grigore Fati a precizat, pentru Apahida.ro că în zona respectivă lucrările de modernizare a străzilor vor începe încă din primele zile ale săptămânii viitoare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s