Ziua EROILOR neamului românesc s-a sărbătorit și la Apahida

Într-o atmosferă de sărbătoare, într-o zi de mare sărbătoare religioasă, Înălțarea Domnului, la monumentul Eroilor, din centrul localității Apahida, s-a organizat Ziua Eroilor. În prezența primarului Grigore Fati, a mai multor consilieri locali, dar și unor profesori sau educatori, a câtorva zeci de copii, au fost depuse coroane de flori, au fost rostite poezii patriotice și a fost oficiată o slujbă religioasă.

13407286_606406902848527_2058318026281615006_n


Cu această ocazie, primarul Fati a ținut un discurs în care a pomenit de jertfa înaintașilor noștri și le-a mulțumit celor prezenți. A urmat un moment în care Primăria Apahida și alte instituții și asociații au depus coroane de flori.

La manifestare au fost prezenți și mai mulți consilieri locali de la PNL, care au depus la rândul lor o coroană de flori. ”Eroii neamului sunt înaintașii noştri care atunci când țara le-a cerut, au plecat la război. Sunt aceia care, în zilele noastre, sunt plecați în misiuni în Iraq și Afganistan, alături de aliații strategici ai României. Eroii neamului românesc, sunt aceia care în decursul vremurilor au făcut cinste României, în orice împrejurări. Cinste lor!”, a declarat Radu Păcurar, consilier local PNL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s