Rușinos. În loc să îl premieze, primarul Fati i-a poprit contul campionului mondial din Apahida, Ciprian Mariș, pentru o datorie necunoscută

În loc de cinste și respect pentru campionul mondial din Apahida, Ciprian Mariș, actualul primar PSD al comunei Apahida, Grigore Fati a semnat actele de poprire a conturilor sportivului care a devenit campion mondial de MMA, în cursul acestui an. Surse oficiale susțin că ordinul de poprire, care a fost trimis la toate instituțiile bancare din Cluj Napoca, a fost semnat de primarul comunei Grigore Apahida. În rest, niciuh mulțumesc pentru cinstea pe care Mariș a făcut-o comunei Apahida.

Culmea este faptul că sportivul nici nu știe pentru ce a fost obligat să achite suma de 523,28 lei, deoarece susțin apropiați ai acestuia, nu a fost amendat niciodată și nici nu a fost implicat în altercații de pe urma cărora să se fi ales cu o amendă. ”I s-a poprit contul pe care îl are deschis la Banca Transilvania pentru recuperarea unei datorii pe care el nu știe să o aibă. Nouă, prietenilor lui, ne-a spus că va face contestație”, a declarat un prieten al campionului mondial.

Ciprian Mariș nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere, cel mai probabil acesta fiind plecat din România.

Ziardeapahida.ro a aflat că în data de 1 iunie 2016, adică acum patru zile, Primăria Apahida a emis un document oficial, semnat tot de primarul Fati, prin care s-a dispus ridicarea popririi deoarece sportivul a achitat amenda cu care era înregistrat în evidențele contabile.

Ciprian Mariș este unul dintre puținii apahideni care a pus Apahida pe harta sportului mondial, câștigând anul acesta mai multe titluri importante, dintre care două de campion mondial, în competițiile de MMA și de Kempo, varianta pentru amatori a sportului full contact.

După ce în cursul lunii aprilie, Ciprian Mariș a devenit campion mondial MMA, mai exact pe data de 17 aprilie 2016, pe data de 7 mai, primarul Fati în loc să îi mulțumească lui Mariș, a semnat ordinul de înființare a popririi.

IMG_9425

Mai mulți consilieri locali au venit cu propunerea de a se iniția un proiect de hotărâre prin care sportivul să fie premiat cu o sumă de 10.000 de lei, din bugetul public, pentru reușita extraordinară pe care a reușit-o.

Ziardeapahida.ro a aflat că primarul comunei Apahida, candidatul PSD pentru funcția de primar, ar fi motivat că nu exista bani în buget și că ar trebui făcută o rectificare bugetară, ceea ce nu ar fi posibil din lipsă de bani.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s